Зелен аспиратор за нос

85_N0615
Trustpilot stars
Цена: 6,50  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят многоцветен

Аспиратор за нос, подходящ за бебета от 0 месеца.

Лесен за употреба и служи за изсмукване на секретите от носа на бебето.

Направен от висококачествени материали, напълно безопасен за детето.

  • Държава на произход: Италия
  • Години: 0+ месеца
  • Цвят: Многоцветен
  • Съхранение: Съхранявайте на безопасно място. Не оставяйте детето с този продукт без надзор, това не е играчка. Пазете от огън!
  • Материал: гума и силикон
  • Разфасовка: 1 бр.

Той е лесен за употребаслужи за изсмукване на секретите от носа на бебето.
Стерилизацията се извършва само на силиконовият накрайник.
Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

ПОЛЗИ:

Децата на възраст до 12 месеца дишат основно през носа.  Те не могат да издухат носа си сами.  Дихателните пътища при бебетата са не напълно развити и това прави издухването на секрети по-трудно.  Нещата се усложняват от факта, че през повечето време бебетата са в легнало положение и секретите от носа могат да се стичат в гърлото и да предизвикват кашлица.  За да се избегне това е необходимо секретите да се почистват периодично от носната кухина.  Аспираторът е лесно решение за това.

При запушен нос и наличие на секрети бебето има затруднения при спане и при хранене.  Ако бебето не може да се храни, заради запушен нос, аспираторът за нос трябва да се използва около 15 минути преди хранене.

Аспираторът за нос е ефективен и помага на детето да диша свободно.  Бебето често плаче и се противи при използването на аспиратора – това е чуждо тяло, което създава неприятно чувство, но това е „необходимо зло“, което прави животът му по-лесен.
Всички аспиратори за нос са изчислени по такъв начин, че засмукването да не е прекалено силно, за да не увреди носа и лигавиците на детето.  Това се регулира, чрез специфичното движение на въздуха през уреда и чрез дебелината (пропускливостта) на тръбичките.  Посредством изчисления и научно-изследователска работа тръбичките са изчислени така, че да поемат носните секрети, без да са твърде големи или опасни за бебешкия нос.

Материалите от които са направени аспираторите за нос са напълно безопасни за бебетата – не съдържат BPA.  В същото време аспираторът за нос е индивидуален уред – обща употреба е предпоставка за предаване на вируси и бактерии.  По тази причина повечето аспиратори позволяват да бъдат почиствани, мити и дезинфекцирани без това да води до увреждане на материала или да стават негодни за употреба.
Почиствайте редовно аспиратора, за да сте сигурни, че той няма да доведе повторна инфекция в дихателните пътища на детето.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими