Баскетболен кош, 114 см

20881/1
Trustpilot stars
Цена: 19,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 1.2 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Години: 2+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1+ играчи
Размер: Регулируема височна на коша: 79 х 114 см Размер на таблото: 37.5 х 47.5 см
Тегло на продукта: 1 кг
Комплектът съдържа: табло, стойка и топка и помпа.
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Баскетболният комплект за игра на открито на King Sport e идеален начин да запалите любовта към спорта в своето дете. Опростената, но стабилна конструкция позволява бързо и лесно инсталиране, а регулируемата височина го прави подходящ за използване от най-ранна детска възраст.

За да застопорите баскетболния кош, е достатъчно да напълните основата с вода, според инструкциите на производителя. След това трябва да напомпате включената в комплекта баскетболна и да започнете забавлението – подходящо както за малки, така и за пораснали деца. Защото ние знаем, спортът е не само здраве. Той е забавление, сплотеност и игра!

Ползи: В най-новите си насоки, публикувани през 2019, Световната здравна организация за пореден път напомня няколко добре извести факта, а именно: подобряването на физическата активност,  намаляването на времето, прекарано пред екрана и качественият сън са в състояние да подобрят физическото, психическото и емоционалното здраве на малките деца.  Играта на открито и ежедневният спорт служат като превенция на детското затлъстяване и свързаните с него заболявания по-късно в живота.

Освен ползите за тялото, спортът носи и редица предимства за умственото и социалното развитие на децата. Ангажирайки се с физическа активност – сами или в група – те се чувстват жизнени, активни и изживяват пълноценно своето детство. А какво по-хубаво от това да осигурите подходящо забавление за цялото семейство само с една покупка?

Баскетболът може да развие много качества – от бързина и ловкост, до точност, съобразителност и способност за отборно мислене. Кое от тях ще развие детето Ви зависи както от неговата възраст, така и от начина, по който му демонстрирате и обясните играта.

Баскетболният кош с регулируема височина ще расте заедно с Вашето дете и ще остане негов верен приятел до вълнуващия момент, в който го заведете до истинския баскетболен кош. Защото децата растат, но някои видове любов надскачат детството и остават за цял живот.

*Използвайте баскетболния кош с регулируема височина на King Sports според описаните в листовката инструкции и препоръчителна възраст, за да избегнете нежелани рискове по време на игра.

Б. Герасимова
2020-07-10 15:55:00
Comment rating
Страхотна покупка. Определено успях да запаля синът ми по баскетбола и най-вече да го измъкна от екрана на таблета. Доволна съм от баскетболния кош.

Радост Стамова
2020-07-08 11:15:00
Comment rating
Бяхме на гости в нашите кумове и те имаха същия баскетболен кош. Децата много играха с него, цяла вечер се забавляваха. Попитах от къде е закупен и така разбрах за Кидсо. бг. Направих поръчка и аз за моите деца.

Я. Бонева
2020-07-07 14:05:00
Comment rating
Купих баскетболния кош за детенце, което имаше рожден дена и от майка му разбрах, че харесва баскетбол. Остана много приятно изненадано, като видя подаръкът.

Борислава Митова
2020-07-05 17:20:00
Comment rating
Спортът носи редица предимства като социално развитие на децата, ползи за тялото, затова закупих й баскетболният кош и останахме повече от доволни.

Криста Маврудиева
2020-07-03 20:15:00
Comment rating
Синът ми трябваше да отиде при баба си и дядо си за 2 седмици. Реших да му поръчам от сайта баскетболния кош, да играе там с приятелите. Зарадва се и чакаше с нетърпение да отидем.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими