• Намалена цена

Бавно растящо плюшено скуиши - Пиле унисекс

WD019C
Trustpilot stars
Цена: 9,67  лв
10,99 лв
Спестявате 1,32 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.7 кг

  • Години: 3+ години
  • Цвят: Жълт
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Унисекс
  • Материал: Полиестерни фибри и полиуретанова пяна

Плюшена играчка или скуиши? А защо не и двете? Тази очарователна играчка с форма на пиленце лесно ще се превърне в любимия аксесоар за цялото семейство.

Скуишитата са модерни съвременни играчки, радващи се на особена популярност както сред деца от бебешка до тийнейджърска възраст, така и, нерядко, сред самите им родители. Думата скуиши идва от английското “squish”, което означава стискам, мачкам, или сплесквам. Когато стиснете малката плюшена играчка с пълнеж от полиестерни фибри и полиуретанова пяна в ръката си, тя бавно ще възвърне първоначалната си форма. Повторението на това действие носи различни усещания според възрастта на ползвателя. За най-малките то е изключително занимателно и забавно, докато повечето тийнейджъри и възрастни го описват като силно удовлетворяващо и редуциращо нивата на стрес действие.

Играта и мачкането на скуишито могат да подобрят сензорните възприятия и фината моторика на деца около и над три години, докато при по-големите деца играчката може да бъде добър способ за понижаване на тревожността и дори туширане на някои от проявите на свръхактивност. По същество, скуишито е определяно като анти-стрес играчка, която обаче съвместява в себе си предимствата на разнообразния дизайн и безкрайните варианти на персонализация според възрастта и предпочитанията на детето/възрастния.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

https://www.youtube.com/watch?v=b2vXAbKxNZI&feature=youtu.be
Корнелия Петкова
2020-12-22 20:47:45
Comment rating
Пиле скуиши
Малко, пухкаво и меко скуишил

Ели Радостинова
2020-07-11 20:04:00
Comment rating
Често докато гледаме семейно филм малката си мачка плюшеното скуиши, самата аз имам голямо желание да си поиграя с него, докато я гледам.

Пейо Иванов
2020-07-11 16:58:00
Comment rating
Играчката има много хубав и закачлив дизайн, който се връзва перфектно с цветовете на стаята на дъщеря ми, когато не си играе с нея е добър вариант за декорация.

Стефания Кокерова
2020-07-11 11:26:00
Comment rating
Племенницата ми обича много плюшени играчки, но повечето стават само за гушкане или украса за стаята й, затова потърсих нов вид, който да има повече функции и скуишито беше най-добрия вариат.

Юлия Воева
2020-07-11 08:56:00
Comment rating
Малката ми дъщеря толкова много хареса новия си подарък – плюшено скуиши във формата на пиле- че даже спи с него.

Елинор Николова
2020-07-03 08:49:00
Comment rating
Това плюшено скуиши намали стреса на дъщеря ми, която е ученичка и има много изпити. Толкова сме доволни, че даже и аз си купих едно, за да редуцирам напрежението от дългия работен ден.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими