Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 188 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Аксесоари за столчета за кола

Показани са 1-20 от общо 40 артикул(а)
Основа Isofix BebeDue 1274
Trustpilot stars

Основа Isofix

BebeDue
Редовна цена
-20%
235,00 лв Цена 188,00  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По закон ползването на столче за кола е задължително до навършване на 4-годишна възраст. За деца от 4 до 8 години може да се използва и седалка за кола без облегалка.

По международните стандарти е прието да се счита, че при тегло над 22 килограма и ръст над 125 см е безопасно да не се използва столче за кола.

ISOFIX е международна стандартизирана система за бърз и лесен монтаж на детски столчета в автомобила. Задните седалки на повечето съвременни автомобили са снабдени с тази система. Какво означава „столче за група 0+“?

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма . Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи , можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 48 месеца или с тегло 18 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Те позволяват няколко позиции на наклон на седалката , което в ранната възраст осигурява допълнителен комфорт.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила.

Това са столчета, предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила . Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго.

Това са столчета, предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила . Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето . Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила.

Това са столчета,предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 22 до 36 килограма . Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила . Детето е повдигнато до височина, която осигурява ефективна сигурност от предпазния колан на автомобила . Столчето е лесно за съхранение и местене.

Свързани блог публикации

Когато говорим за пътуване, наум ни изникват много въпроси, свързани със сигурността на бебето или детето, намиращо се в колата. Но Kidso има решение и за това. На страницата на магазина има разнообразни по вид и употреба артикули, които ще осигурят нужното спокойствие и защита на детето.

Може да избирате:

  • удобни възглавнички за сън против задушаване, с наклон или ограничител, както и само за глава
  • различни ергономични облегалки за седалка
  • меки подложки за новородено
  • може да заложите и на кош за кола, който ще създаде нужния уют по време на път
  • има модели на различни огледала за автомобил за обратно виждане и наблюдение на детето, когато стои в детското столче на задната седалка
  • практични модели на сенници и щори за прозорци с UV защита, които ще ограничат достъпа на слънчева светлина към детето
  • комарници, които да обгръщат бебешкото столче за кола и да изолират досадните насекоми
  • модели на протектори и органайзери за седалка. Те ще защитят задната част на седалката от изцапване и ще вкарат в ред разхвърляните в колата аксесоари
  • за сигурността на бременните дами има модели на предпазни подложки за колан, които ограничават колана на колата да се покачва нагоре към корема и осигуряват на бременната нужния комфорт при пътуване
  • на онлайн страницата присъстват и  други аксесоари като табелките за автомобил, сигнализиращи наличието на бебе в колата.

Монтирането на определените артикули трябва да става прецизно и по зададените инструкции, като детето не бива да се оставя без надзор от възрастен в превозното средство. Изработени са от безвредни пластмаси, нечупливо стъкло, висококачествен текстил и PVC части, които държат стандарта за качество  по международните норми. Предоставени са от световни трендове в производството на детски аксесоари като BebeDue, Mycey, BABYPACK и др.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими