• Намалена цена

Дрънкалка с колела животинче , Дрънкалка с колела

81_S30895180
Trustpilot stars
Цена: 5,99  лв
7,49 лв
Спестявате 1,50 лв
Спестявате 20%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг

Дрънкалка с колела Животинче

Подходяща за деца над 10 месеца.

Вид: Дрънкалка с колела
Цвят: Многоцветен
Пол: Унисекс
Възраст: 10+ месеца
Размер на продукта: 25 см
Материал: пластмаса
Тегло: 0.2 кг
Допълнителни характеристики: Веднъж щом вашето новородено прекрачи прага на своят нов дом, започват трескавите подготовки от страна на родителите. Те са свързани с изготвянето на стратегически планове за полагане на необходимите грижи и не на последно място, закупуването на правилните играчки.

Играчките както предполагаме, че всеки знае са неизменна част от живота на децата. Независимо от тяхната възраст тези приспособления им са нужни, за да може те да добият повече представа за заобикалящият ги свят и евентуално да развият някои от своите способности.

Днес пред вас се разполага дрънкалката с колела. Този симпатичен продукт е подходящ за всички малки бебета и поради това ви наставляваме да му се доверите. С него малчуганът ви ще може да се възползва от множество преимущества, които ще ви ги представим дословно.

Ползи: Атрактивният продукт е собственост на известният производител – Koopman. Това от своя страна означава, че по отношение на качеството и безопасността не сте ощетени. Все пак компанията е специализирана да задоволя нужните на децата и се справя повече от отлично в своята постоянно разрастваща се мисия.

Пластмасовата дрънкалка ще допринесе за множество забавни игри и веселби на вашето дете. Когато той я използва барабанната и основа възпроизвежда звук, благодарение на вградените си вътрешни колела.

По този начин малкият развива следните качества :

  • Координация между ръцете и очите.
  • Способността за различаване на различните по форма предмети.
  • Способността за диференцирането на звуковете.

Освен това е важно да споменем,  че висококачественият материал е изключително сигурен. Той не съдържа никакви дребни елементи, които е възможно да се отчупят и следователно да бъдат погълнати от невръстното дете.

Преди да извършите поръчката разполагате с възможността да изберете измежду няколко вида животинки. За повече информация относно тях се свържете с нашият екип. Те са в готовност винаги да окажат нужната помощ на всеки един клиент.

Пепа Петрова
2020-07-16 13:52:40
Comment rating
оценка
интересна и занимателна играчка

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими