Бебешка плюшена дрънкалка - кравичка, синя, 15 см

2017-B
Trustpilot stars
Цена: 13,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Момче
Цвят син

Вид: плюшена дрънкалка
Възраст: 0+ години
Пол: Момче
Цвят: син
Размер на продукта: 15 х 11 см
Тегло: 0.112 кг
Материал: плюш
Пране: може да се пере в перална машина
Държава на произход: Испания
Предимства: Плюшените играчки са любими на децата. Те често ги гушкат, играят или спят с тях. Чувстват ги като добри приятели. Това дава увереност и спокойствие на детето. Играчките са безвредни и безопасни.

Купуването на маркови продукти от сертифицирани производители е особено важно, когато става въпрос за играчки за най-малките. Испанския бранд Artesavi притежава пълен набор от сертификати за качество и безопасност в производството на плюшени играчки за новородени бебета. В комбинация с разумната цена, това ги превръща в лидер на пазара за плюшени играчки както за бебета, така и за малки деца.

Бебешката плюшена дрънкалка за момче е изработена посредством материали, процеси, техники и бои, които са доказано съвместими с нуждите и чувствителността на новородените. Тя има къс бебешки плюш, който е изключително лесен за почистване, а всичките й украси и декорации за бродирани – без пришити пластмасови или други дребни елементи.

Дрънкалката издава лек и приятен звук, който стимулира слуха на бебето и му помага да развива своята координация. Релефните детайли стимулират тактилните усещания, а нежните пастелни цветове изострят зрението без да предизвикват дразнения и превъзбуждане.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими