Бебешко креватче, Лейди антик - трансформиращо, 65х160 см.

93_291
Trustpilot stars
Цена: 389,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 103.0 кг

Размери:  Легло – 65 х 160 см. Кош – 65 х 110 см.

Материал: ПДЧ

 

Тип: Бебешко креватче
Цвят: Многоцветен
Възраст: 0+ месеца
Допустимо тегло на детето: 15 кг.
Размер с табли: 65 х 160 см.
Включен матрак: Не
Вградени чекмеджета: Шкафът на леглото, който е с три чекмеджета ще Ви даде възможност да съхранявате най- необходимите вещи на бебето и да го преобличате бързо и лесно.
Размер матрак: 65 х 110 см.
Нето тегло: 100 кг.
Бруто тегло: 103 кг.
Материал: ПДЧ
Покритие: меламиново покритие
Държава на произход: България
Допълнителни характеристики: Настъпи ли момента в който вашето дете ще трябва да се премести от своето креватче към първото си детско легло, ще е нужно да изберете най-доброто за него. Доброкачественото легло в комбинация с мек матрак ще увеличи шансовете на детето да спи комфортно през нощта.

Няма определено време, когато трябва да извършите тази промяна, тъй като до голяма степен всичко зависи от самите вас и вашата рутина. Повечето родители правят този ход веднъж щом малчуганите им са между 18 месечна възраст и 3 годишна.

След като сте се настроили в тази нагласа е редно да започнете търсенето. Големият набор от опции обаче със сигурност са ви оставили озадачени. Ето защо ние ви предлагаме бебешкото креватче Лейди. Иновативният продукт може би е вашето решение на проблема и ние ще ви го представим нагледно.

Ползи: Леглото произлиза от марката – Dizain Baby, така че можете да бъдете напълно сигурни в неговото качество и приложение. Дизайнът на продукта е изключително стилен и е изцяло съсредоточен да заема античен вид. По този начин стаята на вашето дете ще бъде приказно красива, благодарение на новото попълнение.

С него ще можете да спечелите следните ползи :

  • Удобство
  • Практичност
  • Безопасност

Трансформиращият комплект разполага целесъобразни размери, което го прави подходящ, както за малките деца, така и за по-големите. Когато малчуганът ви порасне може да използва креватчето, като бюро. Това се дължи на една от забележителните му способности на трансформиране.

Меламиновото покритие осигурява пълна защита. За производството на продукта е използван висококачествен ПДЧ материал. Тези дървени плоскости са изключително надеждни и устойчиви.

При преместването на артикула е желателно да се внимава, тъй като теглото му варира от порядъка на 100 кг. По отношение на поддръжката и сглобяването е препоръчително да се разгледа инструктажа, който е предоставен от фирмата производител.

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими