Бебешко креватче, Лейди - трансформиращо, розово, 65х160 см.

93_633
Trustpilot stars
Цена: 389,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 103.0 кг

Размери: Легло – 65 х 160 см. Кош – 65 х 110 см.

Материал: ПДЧ

 

Тип: Бебешко креватче
Цвят: Розов
Възраст: 0+ месеца
Допустимо тегло на детето: 15 кг.
Пол: Момиче
Размер с табли: 65 х 160 см.
Включен матрак: Не
Вградени чекмеджета: Шкафът на леглото, който е с три чекмеджета ще Ви даде възможност да съхранявате най- необходимите вещи на бебето и да го преобличате бързо и лесно.
Размер матрак: 65 х 110 см.
Нето тегло: 100 кг.
Бруто тегло: 103 кг.
Материал: ПДЧ
Покритие: меламиново покритие
Държава на произход: България
Допълнителни характеристики: Нуждае ли се вашият малчуган от самостоятелен кът в който да се чувства уютно, когато настъпи време за сън ? Повечето деца с преминаването на своята първа годинка е препоръчително да бъдат отделяни от леглото на родителите си.

По този начин те ще се превърнат в по-самостоятелни личности и съответно това ще допринесе за тяхното развитие. Разбира се не е нужно да го настаните в легло, което е предназначено за по-големи с идеята да не се налага да търсите повторно, след като малчугана порасне.

Това може да бъде доста опасно за тях, тъй като те няма да бъдат напълно защитени. Тогава как да процедирате може би се питате ? В този случай ви представяме иновативното бебешко креватче Лейди. То е трансформиращо и може да послужи, както сега, така и след няколко години.

Ползи: Колкото и невероятно да звучи, всъщност продукта е наистина многофункционален. Може да го използвате, когато детето ви е между 1-3 годишна възраст и дори след това. Трансформиращата способност може да превърне малкото креватче в легло, диван и бюро.

Продукта е изцяло съобразен с децата и буквално пораства с тях. Неговите възможности за регулиране спрямо размера и възрастта го правят изключително функционален и практичен. В комбинация с това трансформиращата му способност го отличава от всички други видове на пазара.

Следователно детето ви ще може да извлече три ползи от тази способност :

  • Практичност
  • Удобство
  • Място за съхранение

Розовият цвят допълва прекрасният дизайн, което го прави идеален за всички подрастващи момичета. С него вече ще се сбогувате с неудобствата, защото комплекта разполага с няколко на брой чекмеджета. В тях може да складирате абсолютно всичко от дрехи до играчки и учебни материали.

За изработването на продукта производителят е използвал плочи от дървесни частици, които са по-добре познати под съкращението ПДЧ. Те притежават уникални свойства, което ги прави изключително издръжливи и надеждни.

За да сглобите продукта е редно първо да се запознаете с напътването, което е предоставено от самият производител. Там ще откриете всичко необходимо.

 

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими