Бебешко креватче, Лейди - трансформиращо, синьо

93_632
Trustpilot stars
Цена: 389,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 103.0 кг
Цвят бял/син
Пол Момче

Размери: Легло – 65 х 160 см. Кош – 65 х 110 см.

Материал: ПДЧ

 

Тип: Бебешко креватче
Цвят: Син
Възраст: 0+ месеца
Допустимо тегло на детето: 15 кг.
Пол: Момче
Размер с табли: 65 х 160 см.
Включен матрак: Не
Вградени чекмеджета: Шкафът на леглото, който е с три чекмеджета ще Ви даде възможност да съхранявате най- необходимите вещи на бебето и да го преобличате бързо и лесно.
Размер матрак: 65 х 110 см.
Нето тегло: 100 кг.
Бруто тегло: 103 кг.
Материал: ПДЧ
Покритие: меламиново покритие
Държава на произход: България
Допълнителни характеристики: Бебетата се събуждат често през деня и дори през нощта, за да се хранят. Въпреки вашето изтощение вие ще трябва да спазвате тези графици и да им гарантирате оптимални грижи. За да сте сигурни пък, че малчугана ви спи перфектно е нужно да инвестирате в най-доброто легло.

С толкова много налични опции на пазара може да бъдете затрупани с избор, но задължително вземете най-доброто за вашето новородено бебе. Техният комфорт и безопасност трябва да бъдат приоритет. След като тези потребности бъдат задоволени, изберете леглото въз основа на вашето пространство и бюджет.

Даденият продукт е повече от идеален в този случай и ние силно ви го препоръчваме. С него няма да се притеснявате, че малчугана ще го надрасте, тъй като той е мултифункционален, благодарение на своята трансформираща функция.

Ползи: Като цяло трансформиращото бебешко креватче е по-универсално от стандартните модели. За разлика от тях обаче то е по-тежко, по-скъпо и заема повече място, но за сметка на това допринася за множество плюсове.

Те са предимно в полза, както за вас, така и за детето и са следните няколко вида :

  • Удобство при спане.
  • Практичност при съхранение на дрехи и принадлежности.
  • Пълна защита по време на употреба.

Дизайнът на продукта е доста иновативен и в комбинация със своя син цвят, гарантира че ще бъде харесан от всяко дете. Той може да се преобразява в бюро или легло, като страничните чекмеджета отново остават използваеми. Тази специфичност повишава значително функционалността на практичната мебел.

Креватчето е на марката – Dizain Baby, така че можете да бъдете сигурни в неговото качество. Производителят е използвал само и единствено високо надеждни материали, като за съответният продукт се е доверил на ПДЧ плоскости. Заедно с меламиновото си покритие детската мебел е готова да издържи дълги години на употреба.

Евдокия Кирилова
2021-08-02 22:12:13
Comment rating
????
Доволна

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими