Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 2090 лв.

За бебето

Показани са 1-20 от общо 9984 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В категория „ЗА БЕБЕТО“ ще откриете всичко необходимо за отглеждането на детето Ви. Артикулите, които сме подбрали са разделени в следните подкатегории –  аксесоари за хранене  баня и тоалетна за бебе  био препарати за дома  всичко за бабешка стая  дрехи за бебе  електроника за бебе  за бременни  здраве и лечение  играчки за бебе  кенгура и слингове  козметични продукти за бебе  колички за бебе  мокри кърпички  обувки за бебе  пелени  сигурност за бебе  столчета за кола  столчета за хранене  триколки  хигиенни пособия за бебе  храна за бебе

Продуктите в категория „ЗА БЕБЕТО“ включва възрастовата група от 0 до 36 месеца. Тук са добавени и продуктите за бременни, защото подготовката да бъде посрещнат новия член от семейството е много важен период.

Отглеждането на малко дете е отговорна и нелека задача. Бебетата имат специфични потребности и за да бъдат покрити всички техни нужди са необходими специални грижи . За да бъдат тези грижи пълноценни са създадени много и разнородни продукти. За да могат родителите да се ориентират лесно и бързо да намират, продуктите които търсят сме ги разделили в подкатегории, които покриват основните групи бебешки продукти.

Ние можем да Ви препоръчаме кои продукти са необходими и кои са най-добрите продукти предлагани от нас. Не можем обаче да Ви дадем „задължителен“ списък. За да се уверите в необходимостта на определена вещ или уред се консултирайте с Вашия педиатър относно начина на отглеждане, който той / тя Ви препоръчва.

Всички производители, които държат на здравето и безопасността притежават сертификати за произвежданите от тях артикули. Ние подбираме само първокласни брандове, иновативни продукти и бебешки артикули, които са сертифицирани, че са безопасни и не увреждат здравето на бебето или майката. Така вярваме, че ще изградим взаимно доверие с клиентите си и това ще е основа за многогодишно сътрудничество.

Свързани блог публикации

Първите няколко месеца с вашето новородено могат да бъдат хаотични и непреодолими за начинаещите родители. Ще получавате всякакви противоречиви съвети от всички роднини и приятели относно грижите за него. Въпреки това обаче, взимането на финално решение понякога може да бъде доста объркващо. 

Като цяло грижите за малките деца са доста изтощителни и предизвикателни, но това е едно от най-прекрасните и възнаграждаващи преживявания в живота ви. Така че ви съветваме да дадете всичко от себе си, тъй като вие сте единствената опора за малчуганите.

За да успеете да дадете всичко от себе си обаче съществува една тънка уловка. Тя е предимно свързана с факта, че трябва предварително да бъдете заредени с всички необходими приспособления и аксесоари нужни за максимално обгрижване. 

Точно тях ще успеете да откриете в богата колекция на Кидсо. Подборът им варира от електроника до пелени и играчки. Изборът им изцяло зависи от вашите предпочитания, но в крайна сметка присъствието на поне няколко вида за основните нужди е от съществено значение.

Тези продукти биха ви помогнали да се справите със следните задължения :

Най-важният ангажимент, който трябва да бъде на първо място прилаган към вашето дете е редовното му хранене. Новородените е нужно да се хранят на всеки 2-3 часа и тези периоди не бива да бъдат пропускани в никакъв случай. 

След първите 6 месеца, когато приключи кърменето идва ред на храните, които са специално предназначени за тях. Те обаче трябва да се поставят в специални приспособления за хранене, с които децата да могат лесно и практично да се хранят. 

В Кидсо ще откриете широка селекция от такива продукти, които са дори и на популярни марки като – Stor. В това число дори включваме и специализираните храни. Високото им качество е ненадминато и поради това силно ви препоръчваме да ги разгледате.

Наред с храненето идва по ред на важност и облеклата за спане. Винаги избирайте дрехи, притежаващи мека вътрешност, изградена от материали, които не подлежат на обработки. Тя от своя страна няма да дразни чувствителната бебешка кожа и едновременно с това ще и придава нужният комфорт.

Хигиенните пособия са също толкова важни за децата, колкото са и за възрастните. С тях гарантирате оптималното здраве на вашият малчуган. Всички продукти от този вид притежават напълно безопасен състав. 

Може да гласувате пълно доверие на Кидсо относно грижите за вашето дете. Те са истински професионалсти в този бранш и със сигурност знаят от какво точно ще се нуждае малчугана. С тяхното съдействие, благодарение на отличните продукти, грижата за вашето новородено ще бъде улеснена значително, така че изобщо не се замисляйте.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими