Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 449 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Аксесоари за хранене

Показани са 1-20 от общо 1025 артикул(а)

Чрез старателно проучване магазинът селектира необходимите принадлежности за ежедневието на родителите, свързани с храненето на своите деца. Наборът от артикули е всеобхватен и създава възможност за улеснение и удобство по време на целия процес на захранване и самостоятелно ядене.

Лесно откриваемите и приложими продукти са създадени с цел да улесняват и самите деца, като им осигуряват хигиенична и безопасна среда по време на целия процес. Тук се намират:

  • различни прибори за съхранение на храна като термоси, кутии, контейнери за сухо мляко

  • различни ергономични прибори за хранене, ергономични купи и чинии, чаши, шишета за мляко, спортни бутилки за вода, чай и сок

  • отделни части като биберони, капачки, протектори за шише и чиния, подложки, бандани и лигавници, клипсове за залъгалки, залъгалки, сламки, уреди за стерилизиране, роботи и др.

  • техника за приготвяне на здравословна храна, термоизолиращи чанти и торбички, почистващи четки и гъби, четки за зъби и други аксесоари

Общото между всички артикули и модели е качествената изработка, съчетаваща материали без наличието на парабени. Използваните меламин, пластмаса, полипропилен, алуминий, тритан, каучук, памук, полиестер, пластмаса, бамбук, силикон са материали, които са вложени, за да създадат безопасна среда по време на хранене. 

Те са устойчиви при дълга употреба и безпроблемни при поддръжка. Всеки артикул нарежда своята употреба в различни моменти от бита, свързан с хранене у дома, на разходка, по време на ваканция и пътувания, на пикници и въобще занимания на открито.

Дизайните са съобразени с безопасността на детето, като са приложими от самото раждане до целия период на израстване. Изработени по европейските стандарти за качество и сигурност, те са представени от световни трендове в направата на детски и бебешки артикули за хранене като полски, американски, италианки, турски, немски и български  производители, а именно – Tuc, tuc, NUK, Philips Avent, Inter Baby, Dr Brown's, Tommee Tippee, Canpol, Lorelli и много други.

 

Продуктът е добавен към желани продукти