Филтриране по

Аксесоари за хранене

Не са открити продукти

На страницата на магазин Kidso се намират широк набор от принадлежности и различни аксесоари за хранене. Различни комплекти за хранене от по няколко части, в зависимост от модела, могат да включват чиния, чаша, купа, прибори за хранене, сламки, биберони, бутилка и дори термоизолираща чанта за безопасно съхранение на храната.

Може да закупите и отделно предлаганите компоненти по ваша преценка, които са изработени с ергономични форми, заоблени и меки краища, позволяващи използването от самото дете. Те са изработени от безвредни материали, които имат 0% съдържание на парабени. Заложените материали като меламин, пластмаса, полипропилен, алуминий, тритан, каучук и др., са подложени за тестове, доказващи стандартите за безопасна употреба на вещества.

Дизайнът им се приспособява към актуалните детски интереси, свързани с любим герой в различни цветове, а употребата им е лесна, заради ергономичната изработка на детайлите. За процеса на ядене, родителят може да се възползва от различните модели лигавници, които ще осигурят спокойствие и нежелани петна наоколо или по  дрехите на детето. Те са изработени от чист памук, полиестер, непромокаем материал като силикон и са с разнообразен дизайн на весели принтове. Имат възможност от различно закопчаване чрез клипс копче, връзки или чрез нахлузване.

За да допълните някоя част от прибора, тук ще намерите различни аксесоари като:

  • биберони
  • дръжки за шише
  • клипсове за шише или играчка
  • подложки за хранене
  • протектори за шише и комплекти за смяна на вентила му
  • стерилизиращи торбички и много други предложения

За създаване на здравословно хранене магазинът  разполага с уреди като кухненски роботи за приготвяне на пюрета и каши, които съхраняват всички полезни съставки, както и стерилизатори, които имат и уникалната функция за готвене на пара. Артикулите са изработени по Европейския стандарт за качество и са предоставени от световноизвестните марки – Philips Avent, Inter Baby, NUK, Mycey,Stor, както и българската марка Lorelli и много други.  

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими