Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

19 лв. 46 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Чанти за храна

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Чантите за храна са удачно средство за съхранение на храна и напитки. С помощта на чантите за храна, които са със термоизолация е възможно храната да се запази топла или студена за няколко часа. Така си гарантирате, че детето Ви ще яде полезна, здравословна и качествена храна

Когато излизате с бебето си на разходка Вие носите само за бебето резервни дрехи, пелени за подмяна, санитарни материали и малко храна и течности . Това разнообразие само по себе си е трудно да се подреди на едно място. Освен това не е много хигиенинно на едно място да се съхраняват храни и използвани пелени. В този смисъл чантата за храна е удобно решение от гледна точка на хигиена и организация.

Най-честите изисквания към чантите за храна са: Да имат термоизолзция , за да се забави топлообменът с околната среда възможно най-дълго. Чантата да е организирана с отделения за храна и напитки, за да може подредбата и организацията и да е лесна. Чантата трябва да е лека и с привлекателен дизайн, за се носи ос удоволствие и да може лесно да се закачат на бебешката количка.

Чантите за храна трябва да да са с такова покритие, че да позволят да се перат лесно. Често в чантите за храна се разлива храна или напитки и това води до нуждата да се перат периодично. За да съхраняват температурата и да забавят топлообмена те трябва да имат специални термоизолиращи слоеве. Най-често тези характеристики се постигат с модерни, високотехнологични изкуствени материи.

Чантите за храна трябва да са организирани с двойни стени , за да има най-добра изолация. Нормалното време за тооплообмен в тях е около пет часа. Чантите за храна е нужно да имат по няколко отделения – по-широко и по-ниско за храни и по-високо и по-тясно за напитки. Много често в чантите за храна се поставят храни в стълкени бурканчета и шишета. По тази причина някои модели предлагат и омекотени външни стени, които предпазват чупкивите опаковки при удар. По-устойчивите и качествени модели са пригодени и могат да се перат в автоматична пералня.

Свързани блог публикации

Чантите за храна са важен аксесоар. Те най-често вървят ръка за ръка с детската количка. Стават особено необходими, когато детето стане по – активно, започнете да го извеждате по – често навън и вече е преминало на обща храна. Те са удачно средство за съхранение на храна и напитки.

С помощта на чантите за храна, които са със термоизолация е възможно храната да се запази топла или студена за няколко часа.  Така си гарантирате, че детето Ви ще яде полезна, здравословна и качествена храна.

Съществуват предложения от комбинирани чанти за количка, които събират в едно всички вещи, необходими на майката при излизане навън. Когато излизате с бебето си на разходка са Ви нужни личните Ви вещи – телефон, портфейл, документи и др. Вие носите и куп неща за за бебето - резервни дрехи, пелени за подмяна, санитарни материали и малко храна и течности. 

Това разнообразие само по себе си е трудно да се подреди на едно място. Освен това не е много хигиенинно на едно място да се съхраняват храни и използвани пелени или дрехи и празни бурканчета или шишета от храна. По тази причина много родители предпочитат да имат отделна чанта, с която да могат да подредят всички храни, нужни за детето, докато то е навън.

Чантите за хранене имат и други преимущества, които в комбинираните чанти трудно могат да бъдат постигнати.  Чантите за храна са термоизолирани.  В повечето случаи производителите на чанти за храна са ги изолирали с двойни стени и са вложени термоизолиращи материали. По този начин се запазва температурата на храните и напитките за няколко часа и детето Ви ще консумира храна, която е запазила качеството и хранителните си стойности. Най-често тези характеристики се постигат с модерни, високотехнологични изкуствени материи.

Чантата за храна е удобно решение от гледна точка на вътрешната и организация. В нея се съхраняват храни и напитки, а те изискват различни отделения, с различни размери и различни начини на закрепване. Производителите на чанти за храна са предвидили тези нужди и организират пространството в такива чанти по оптимален начин.

Много често в чантите за храна се поставят хранистълкени опаковки. По тази причина някои модели предлагат омекотени и одебелени отделения, които предпазват стъклените бурканчета и шишета от счупване. Тези защити се правят със специално подбрани материали, които са олекотени. Така чантите за храна продължават да бъдат леки, функционални и удобни за носене.

Когато една чанта е предвидена за съхранение и пренасяне на храна, съвсем нормално е тя да бъде и помислена да е подходяща за миене и поддръжка. Решенията на производителите да в две алтернативни посоки.

Първото предложение е вътрешната част на чантата за храна да е с текстил с промазка, който не попива вода и други мазни течности. В случай на инцидент е достатъчно вътрешната част да се забърше. Алтернативното решение е подбора на материали, които са изкуствени, по – издържливи и могат да се перат. При тези решения, чантата може периодично да се пере, като се спазват инструкциите на производителя.

В Кидсо се стремим да Ви предложим най-добрите чанти за храна, които ще Ви помогнат да отглеждате детето си по-удобно и по-лесно. Приятно пазаруване!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими