Филтриране по

Чинии и прибори

Не са открити продукти

Магазинът разполага с прибори, както за плавното преминаване към самостоятелно хранене, така и с прибори за нуждите на вече големи деца. Има артикули селектиращи всякакъв вид храна под формата на купи, херметически кутии, чинии с три разделения с ергономични дръжки със задържащи топлината на храната  дизайни, както и с мерителна скала за количество и пластмасов предпазител за предотвратяване при разливане. Като аксесоар към някои модели присъства ръчен пасатор за направата на здравословно домашно пюре или каша.

Предложенията за прибори за хранене са приспособени с меки пластмасови или силиконови компоненти, които имат лесна експлоатация за дясна и лява ръка и не се пързалят при захващане. Те са изработени с нужните заоблени форми за безопасна употреба от подрастващото дете. Някои модели на лъжички имат огъващ се накрайник, който спомага за лесно координиране към устата.

За плавния преход от биберон към плавното пиене като възрастен има специално проектирани чаши, спортни бутилки и шишета. Някои модели разполагат с винтов капак и сламка, други с твърд накрайник за всмукване, стимулиращ лицевите мускули и употребата на устата за нов вид пиене.

Присъстват модели с новаторска клапа, която се задейства при допир и отпуска нужното количество вода, а други имат оребрен силиконов накрайник. Всички са проектирани така че да предотвратяват разливане, а за лесна употреба са снабдени с ергономични дръжки, които могат да бъдат отстранявани.

Моделите са изработени от специални материали, минали медицински тестове, с нулево съдържание на парабени, бисфенол А. Изработени са от пластмаса, бамбук, силикон и др. материали, отговарящи на стандартите за качество като поддръжката им е лесна за почистване и стерилизация .

Дизайнът им залага на любими герои, проектирани под формата на анимационни филмчета, принтове или 3D  форми, с весели цветове от безвредни за здравето бои.

За изработката им гарантират световните брандове – Stor, Baby Ono,  Chicco, Tommee Tippee, Inter Baby, Tuc tuc и др.

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими