Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
5 лв. 18 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко

Лигавници

Показани са 1-20 от общо 41 артикул(а)

 Вашето слънчице се нуждае от нов лигавник? Бебешкият лигавник прави ежедневието на всеки родител значително по-лесно. Те му пестят време и усилия в храненето на бебето. В богатия асортимент на онлайн магазин Kidso можете да откриете подходящ лигавник за вашето бебе. Тук ще откриете лигавници в различни размери, цветове, материи и стилове, които са с високо качество.

Всички бебешки продукти са произведени съгласно директивите за безопасност и качество на бебешките продукти. Лигавниците са подходящи както за многократна, така и еднократна употреба, можете да избирате от различни видове лигавници в зависимост от вашите потребности за удобство и нуждите на вашето дете. Предлаганите лигавници на сайта на магазина са с отлични характеристики и са произведени така, че да бъдат напълно безопасни и удобни за всекидневна употреба за родителя и детето.

Ще откриете лигавници, които са снабдени със специални джобове, които събират падналата храна и предпазват дрехите от зацапване, което спестява време на родителя в чистене.Има и такива с непромокаеми гърбове. Предлагат се лигавници за самостоятелно хранещите се деца. Закопчават се стабилно с велкро лепенка на тила.Те могат да се перат в пералня на 30 градуса.Пластмасовите лигавници могат да се огъват и са удобни за ползване.Предлагат се лигавници с разнообразни цветни щампи и декорации, които са интересни за бебето.

Лигавниците са произведени са от висококачествени меки и издръжливи материи като памук, пластмаса, еластичен силикон, полиуретан, полиестер, които са удобни за носене от бебето. Силиконовите и пластмасови лигавници не съдържат бисфенол А (BPA). Употребяват се много лесно и практично. Връзките, копчетата, велкро лепенките на лигавниците са лесни за поставяне и сваляне на бебето. Предлаганите силиконови и пластмасови лигавници могат да се мият в съдомиялна, а също така могат да се мият и с вода и сапун.Не се препоръчва зползваните лигавници за еднократна употреба да се изхвърлят в тоалетната чиния. Лигавниците идват от реномирани марки за бебешки продукти като Mycey, Boboli и други, които са известни по целия свят със своите висококачествени продукти.

Продуктът е добавен към желани продукти