Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 77 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Шишета и биберони

Показани са 1-20 от общо 411 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Изборът какво да бъде шишето за хранене на бебето е изцяло ваш. И двата варианта имат своите предимства и недостатъци . Ето някои от тях: Стъклени шишета Те са труднопреносими, защото са чупливи и могат да се стерилизират в пластмасов стерилизатор От друга страна, са много по-издръжливи, износват се много по-бавно, почистват се по-лесно и запазват млякото топло по-дълго. Пластмасови шишета Биват предпочитани от гледна точка на сигурността, тъй като при евентуална повреда или счупване няма да наранят детето Много по-леки са

Каучуковите биберони са предпочитани от по-малките бебета, защото са по-меки и им напомнят за майчината гърда . Добре е да знаете обаче, че трябва да ги подменяте всеки месец, тъй като се деформират бързо. Силиконовите от своя страна са много по-издръжливи на високи температури , но и по-податливи на скъсване. Това е предпоставка за задавяне, затова не се препоръчват при деца с пораснали зъбчета.

Това е още една важна особеност, за която трябва да помислите при избора на шише за детето си. Основните видове шишета , предлагани на пазара, са три:  Вентилирани – тяхната цел е ограничаване на количеството въздух, което детето поглъща по време на хранене Шишета, които създават вакуум, когато бебето суче Шишета, които позволяват регулиране на налягането

Ниската хигиена на шишетата за хранене може да доведе до стомашни проблеми . Важно е след всяко използване да бъдат старателно измивани, а до 6-ия месец – и стерилизирани. След тази възраст стерилизацията не е задължителна , но е препоръчителна поне веднъж на всеки два дни.

Няма категорично правило, но се препоръчва шишетата да се подменят на всеки четири или шест месеца , а бибероните – всеки месец или веднъж на два месеца .  Смяната на биберона е задължителна , ако: дупката му е станала прекалено голяма или е потъмнял при изтъняване и загуба на еластичност при пукнатини, подуване или лепкавост Индикация за смяна на шишето може да ви дадат: напуквания нащърбвания промяна на цвета по повърхността

Покупката на шише(та) за бебето е важна част от подготовката за появата на новия член на дома. На пазара има много варианти , които ви позволяват да закупите всяка част поотделно или в комплект. Предимствата на комплекта се изразяват в следното: гарантира, че няма да допуснете несъвместимост между шише и биберон в повечето случаи съдържа всички шишета и биберони, които ще бъдат необходими на детето ви до навършването на 1 годинка обичайно включва и всички аксесоари, подходящи за избраните от вас шишета  С избора на точния комплект ще бъдете подготвени с всичко необходимо както за храненето на детето, така и за правилното поддържане на шишетата .

Свързани блог публикации

Търсите ново шише за вашето бебе? Разгледайте разнообразния избор от бебешки шишета в онлайн магазин Kidso.

Магазинът предлага богат асортимент от бебешки шишета с различни размери, вместимост и цветни дизайни, от различни материали като стъкло и пластмаса. Те са направени от 100% безопасни за употреба от бебета материали. Предлагат се шишета за бебета, които са подходящи за първите дни от живота на бебето, а също и шишета за по-големи деца. Моделите шишета за бебета включват силиконови и стъклени шишета за бебета.

Тук можете да откриете шишета снабдени с накрайници против колики, които не позволяват риска от поглъщане на въздух от бебето. Предлагат се шишета със специални накрайници, които предлагат естествено засмукване, тъй като имитират женското зърно и имат естествена ортодонтска форма.

Можете да избирате от шишета с вместимост от 30мл., 125мл., 150мл. 240мл. и 360мл. Подходящи за съчетаване на кърмене и хранене с шише и могат да се ползват за мляко, вода, сок. Шишетата са лесни за почистване и сглобяване като могат да се ползват безпроблемно в съдомиялни машини и микровълнови фурни.

Накрайниците на шишетата за бебета също са произведени от висококачествени материали като например силиконm каучук, олекотено стъкло, които са тествани за безопасност и качество. Те са едновременно издръжливи на износване и са напълно безопасни за здравето на вашето дете. Имат анатомична форма и се предлагат с различни нива на приток на течността от шишето, някои осигуряват непрестанен бавен поток на храната.

Бебешките шишета от пластмаса не съдържат вредни материали като бисфенол А (BPA), PVC, които да увредят здравето на детето.

Стъклените бебешки шишета имат устойчивост на високи температури, което предлага практичост. Някои от стъклените шишета имат иновативно силиконово покритие с термосензорна технология. Бебешките шишета са създадени така, че бъдат удобни при употреба и да улесняват максимално родителя при хранене на бебето. При тях тялото на бутилката е прозрачно и има удобна мерителна скала, което улеснява родителя при дозиране на течната храна за бебето.

Бебешките шишета в магазина са произведени са от водещи световни марки за качествени бебешки продукти като Cars,Princesses,BebeDue, които не използват никакви вредни материали в производството на бебешки продукти и спазват изискваните стандарти за качество и безопасност.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими