Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 38 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Съдове за съхранение

Показани са 1-20 от общо 46 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Храненето на бебето изисква специфична храна , а в същото време е необходимо да се осигури и разнообразна храна за детето. По тази причина родителите често приготвят храна за повече от едно хранене и допълнителното количество го запазват за следващо във времето хранене.

Храната се съхранява в пликове или контейнери специално предназначени за това. Те могат да престоят до 3 дни в хладилника . В същите пликове и контейнери е възможно да се замрази храна и тя да се съхранява за период до 8 месеца.   Храна с животински произход се съхранява за не по-дълго от два месеца, плодове и зеленчуци се съхраняват до 8 месеца. Домашно приготвена храна издържа във фризера между два и четири месеца.

Чисто технически можете да съхранявате храни и в нормални съдове. Предимството на специализираните съдове е по-доброто затваряне, което гарантира по-сигурно съхранение. Специализираните съдове са без съдържание на: BPA PVC всякакви други притеснителни химически съединения

Пластмасовите контейнери за храна са без съдържание на BPA, предвидени са за съхранение във фризер и запазват най-добре нейните характеристики и свойства.  Пликовете за съхранение на храна от своя страна са от по-плътен и твърд найлон. Така са направени, че да не се късат и максимално да защитят замразената храна. Те са подходящи за течна и пасирана храна. Пластмасовите контейнери и пликовете за съхранение на кърма са с вътрешни стени със специална обработка, която не позволява на мазнините да залепват по стените им. Стъклените съдове за съхранение са с традиционните капачки и са също надежден начин за замразяване на храна. Недостатък при тях е, че са по-тежки и при температурни амплитуди могат да се пукнат. От друга страна стъклото се почиства и стерилизира по-лесно.

Пликовете за кърма или контейнерите за кърма са създадени да побират между 120 мл и 240 мл. Направени са така, за да не се изхвърля или разхищава твърде много храна. Друг важен аргумент в избора на такова по-малко количество за съхранение е, че то се размразява по-бързо. В същото време храната се разширява и свива при размразяване или замразяване.  В този смисъл винаги трябва в съдовете за храна да има оставено свободно място. Свободното място, което се препоръчва да бъде предвидено е около два до три сантиметра най-отгоре на съда.

Да. Те трябва да се измият и стерилизират и са годни за употреба отново. Най-често те могат да се измият в съдомиялна машина и след това да се стерилизират за 10 минути във вряща вода или в стерилизатор . За да не ги повредите, прочетете инструкциите за поддръжка от производителя.

Свързани блог публикации

Едно пътуване може да се окаже провал, ако не сте снабдени с правилните аксесоари за хранене на детето. Компактността е основното условие за хранене по време на път, защото създава удобство и спокойствие. В онлайн страницата на магазина има подбрани модели, които със сигурност ще направят деня приятен и пълноценен.

Независимо с каква храна ще храните вашето дете, мляко или твърда храна,  моделите ще осигурят дълги часове топлина и съхранение на яденето. Термосите имат функцията да поддържат нужните градуси до 12 часа.

Необходимо е само да се напълни вряла вода в контейнера и това е всичко, което трябва да се направи, защото това са аксесоари, които не работят с електричество. Те са компактни и могат да бъдат прибрани на всякакви места, заради системата си против разливане.

Няма значение дали ще изберете този модел или кутия за съхранение, защото тя също е снабдена с капак, който се закрепя от няколко страни и осигурява вътрешен вакуум, който поддържа храната свежа през цялото време.

Има модели с 1, 3 или 4 разделения, които са подходящи за пренасяне на различни порции, отредени за храненията през целия ден. Вместимостта им е различна  - 300 мл., 400 мл., 3,7 л. и др. според различните нужди.

Съставени са от неръждаем метал, полиестер, полипропилен и др. материали, не съдържащи парабени и са напълно безвредни за здравето. Дизайнът им е удобен с подходящи и удобни дръжки за носене, със специални отвори в капака за лесно порциониране. А цветовете са закачливи на анимационни филмчета, с декоративни шевове и пъстри капачета.

 Поддръжката им не изисква усилие и освен за различни пътувания, моделите са пригодени да се използват по време на разходка, излет и други начинания извън дома.

Изработени са по стандартите за качество и безопасност, представени от лидерите в производството на аксесоари за хранене като BebeDue, Tommee Tippee, полската  марка Canpol и др.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими