Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 51 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Термоси и термочанти

Показани са 1-20 от общо 33 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Термосите и термокутиите за съхранение, които са версия на термосите, са удачно средство за съхранение на храна и напитки . С помощта на термоизолираните съдове е възможно храната да се запази топла или студена за няколко часа. Така си гарантирате, че детето Ви ще яде полезна, здравословна и качествена храна. Термочантите са популярни и като чанти за обяд – те са версия на детските раници, които отново са пригодени с определени изолации, така че термообмена от храната и околната среда да се забави. Те са по-малко ефективни спрямо термосите.

Най-честите изисквания към термочантите са: Най-добра термоизолзция, за да се забави топлообменът с околната среда възможно най-дълго Чантата да е организирана с отделения за храна и напитки, за да може подредбата и организацията и да е лесна за детето Чантата трябва да е лека и с привлекателен дизайн, за се носи от децата с удоволствие Чантите да са с такова покритие, че да позволят да се перат лесно. Често в чантите за обяд се разлива храна и това води до нуждата да се перат периодично

Термосите трябва да са организирани с двойни стени, за да има най-добра изолация.  Нормалното време за тооплообмен в термос е около пет до седем часа.  Горещата храна или течност се запазва в термос за около пет часа.  Студените храни или течности се запазват такива за около седем часа. Най-добрият материал за изработка на термоси е неръждаемата стомана. По-устойчивите и качествени модели са пригодени и могат да се мият в съдомиялна машина.

Нормален термос събира около 300 мл.  Това е достатъчното количество храна или течност нужна за едно хранене навън.  Най-големите индивидуални термоси съдържат около 450 мл .

Термосите, които са по-тесни са предназначени за течности.  Те често и са с по-тесни гърла и са по-удобни за пиене.  Ако желаете да съхранявате храна, по-подходящия формат са ниски съдове с широки гърла.

Свързани блог публикации

Докато децата растат те все по-често харесват да изкарват времето си навън.  Там са по-спокойни, хранят се по-добре и спят по-дълбоко.  Когато майките искат да им осигурят този комфорт, те много често прибягват до термоси и термокутии, в които да съхраняват топла вода, или охладени парчета плодове.  Така родителите хранят децата си с добре запазена, полезна и пълноценна храна.

Този родителски стремеж, за по-пълноценно и здравословно хранене продължава, когато децата стават по-активни – те тръгват на детска градина, на различни видове спортове, по-късно ходят и на училище.  Тази по-голяма активност ги отделя от дома за повече време.  Решение за съхранение на храни и напитки са чантите за обяд и термосите.  В тях детската храна остава с подходящата температура за по-дълго време и така децата ядат качествена храна, дори и вън от дома.

Термосите най-често са направени от неръждаема стомана.  Така те са лесни за почистване и са много здрави.  Дори и малки механични повреди и изкривявания не влияят върху качеството и функционалността на съдовете.  Повечето термоси имат като стандарт от производителите да успяват да запазят температурата на съдържанието си за около шест часа.  Това е достатъчно дълго време, за да се гарантира, че консумирането на храната или напитките ще е с необходимото качество.

Термочантите за обяд са по-малко ефективни от термосите, но са достатъчно удобни и атрактивни за децата, за да гарантират, че храната ще се запази годна за консумиране.

Термосите са предвидени с ергономичен дизайн – те са лесни за хващане, удобни са за употреба и са лесни за хранене и пиене от тях.

Повечето съвременни термоси са проектирани и изработени от материали, които позволяват те да се мияята и поддържат лесно.  Голям част от тях могат да се мият и в съдомиялна машина.  Повърхностите са устойчиви, не задържат оцветяване 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими