Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

23 лв. 69 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Термоси и термочанти

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Няма нужда да прекъсвате игралните занимания на детето, когато сте навън, защото е дошъл часът на хранене. Възможно е да възникнат противоречия, които ще усложнят желанието от страна на малчугана да обядва, вечеря или да похапне някой бърз снак.

Магазинът предлага съответните модели, които ще предотвратят ненужни прибирания и ще осигурят спокойствие на детето и неговата майка. Тъй като те имат практична функция да поддържат температурата на храната за дълго време,  са удачния вариант за разходка, пикник, пътувания, срещи и др. занимания на открито. 

Моделите имат двойна вътрешна стена, с вакуумна камера, която запазва храната за 8 или 12 часа. За поддържане на температурата се използва вряла вода без електричество или адаптер, който може да се включи в запалката на автомобила, снабден с термостат против прегряване и е подходящ за конектор 12V.

Моделите на чанти са подсигурени с хидроизолационно фолио или друг топлоизолационен слой, поддържащ топлината за максимален период от време.  Вместимостта на артикулите е 200 мл.,300 мл., 400мл.и дори 500 мл., подходящи за дълъг път.

Изработени са от неръждаема стомана и др. висококачествени материали, без съдържание на парабени, които са лесни за поддръжка. Артикулите са проектирани така, че да бъдат удароустойчиви и компактни за съхранение. Могат да се използват с всички стандартни шишета и бурканчета. 

Дизайнът съчетава пъстри цветове, декоративни шевове, странични джобчета, включени прибори за хранене и капачета с винт, които са с така наречената „система против разливане”. Калъфите им са снабдени с цип по цялата обиколка за лесно боравене и велкро дръжка за удобно пренасяне, както и със статична или пластмасова дръжка.

Марките, разработили своите модели на базата на тестови изследвания, гарантират стандарт на качество и безопасност. Това са BebeDue, BabyOno, Chicco, Tommee Tippee, които разработват в световен мащаб продукти в помощ на родителите преди и след раждането.

Продуктът е добавен към желани продукти