Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
3 лв. 55 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко

Хавлии и халати за бебе

Показани са 1-20 от общо 21 артикул(а)

Хавлии и халати

За поддържане на добрата хигиена магазин Kidso предлага модели за бебета и деца на всяка възраст. Изработката и моделът са от изключително значение за родителите, защото детската кожа има нужда от нежна грижа. Тук ще откриете хавлии за бебе, изработени от деликатна материя, която абсорбира благата бързо и има триъгълник в горния край за главата на детето. Някои разполагат с пришита гайка за закачане и удобно съхранение в банята или детската стая. Други вървят с включени аксесоари като меки чехли за баня, термометър или с четка и гребен за грижа за косата след баня.

Тези модели са много подходящи за подаръци, заради съдържанието си и луксозната си опаковка. Предлагат се и различни по стил и размер халати за бебета и деца. Моделите ни разполагат с качулка, пришити за удобство джобове, а за някои модели с коланче.

Има размери за деца от 0 до 24 месеца, както модели за деца от 3 до 8- годишна възраст. Магазинът разполага и с модел на хавлиена кърпа с размер 30 x 50 см.

Всички модели са по-големи от стандартните размери и могат да се ползват за по-дълго време. Магазинът предлага и един артикул кърпа, който е мултифункционален, защото може да служи, както в банята, така и в кухнята. Всички продукти са изработени от влагоабсорбираща памучна материя, деликатна на допир. Лицевите части са изработени от микрофибър, фини полиестерни нишки и памук.

В дизайна участват багрила, които са хипоалергични и напълно безвредни. В зависимост от вкуса, може да се избират едноцветни с кантове, с различни апликации, кройка и мотиви, с причудливи декорации като ушички, човки, животински личица и др. Цветовете са весели, искрящи и радват с визията си всички деца. Изработката им следва стандартите по Европейските норми за стандарт и качество на продукта. Имате възможност да избирате между световни трендове и български производители като Inret Baby, Chicco, Bebetto, Аглика и др. Поддръжката им не изисква никакви усилия, а за допълнителна информация следвайте инструкциите, зададени от производителя. Продукта се държи далече от огън. 

Продуктът е добавен към желани продукти