Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
5 лв. 16 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко

Подложки за къпане

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Поддържането на хигиена е жизненоважен процес за всяко бебе. То изисква конкретно внимание и осигуряване на безопасна среда. Когато бебето е в новородена възраст, тялото е крехко и неукрепнало, затова магазинът предлага обезопасени модели на подложки за вани, които ще стабилизират бебето в удобна за него и родителя поза.

Предлаганите модели варират като изработка и могат да бъдат, както от меки, така и от твърди части. Дизайнът е разработен на базата  на ергономична форма, която съчетава лек наклон и приляга към извивките на детето за максимален комфорт. Снабдени са с гумирана долна част или гумирани крачета, които имат противоплъзгащо действие и не позволяват местене под водната струя.

Изработени са от висококачествена пластмаса, пяна, памук, полиестер, силикон и други материали, които са безвредни в съдържанието си и не оказват вредно влияние върху организма на детето. Някои модели имат изхлузващи се текстилни части, които са удобни за поддръжка.

Освен с гумирана повърхност за безопасно къпане, някои са снабдени със специално прикрепяне към повърхност чрез вендузи. Пригодени са, както за цяло тяло, така и само за глава, като модела на възглавничка за вана, който държи главата на повърхността на водата.

Моделите изискват минимално усилие за поддръжка, заради леснопочистващите материали, от които са изработени и могат да се използват, както във специализирани детски вана, така и във вани за възрасти. Като допълнителен аксесоар някои модели съдържат в комплекта си гъба за баня в различни забавни, животински форми. Цветовете и апликациите са разнообразни и имат за цел да привличат детското внимание за по-плавно протичане на процеса по време на къпане.

Специалната изработка на формата е минала европейското ниво за качество и стандарт, като се предлага от световни и български  марки, утвърдили се  на пазара като лидери в производството на детско и бебешко оборудване – Chipolino,  Lorelli и полската марка Canpul.

Продуктът е добавен към желани продукти