Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

7 лв. 36 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Подложки за къпане

Показани са 1-19 от общо 19 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това е практичен аксесоар, който ще ви спести неудобните пози, като Ви гарантира, че новороденото съкровище ще се наслаждава на къпането в пълна сигурност и безопасност . Подходящ от първите месеци след раждане на детето. Практично улеснение, подходящо за всякакъв тип вани и корита.

Различните подложки предлагат минимум 3, максимум 7-8 месеца възможност за употреба / до достигане на 8 кг на детето/. Разновидностите идват от материала, от който са направени, от големината на седалката и дължината на уреда. Съобразете се с инструкциите за безопасна употреба.

В масовия случай, повечето съвременни подложки са оборудвани с гумирани крачета за максимална стабилност и противоплъзгащ ефект . Някои поставки позволят разполагането им директно на твърда повърхност. Други се поставят за още по-голямо у добство във ваната или мивката . Изберете най-удачния за вас вариант, следвайки всички препоръки за безопасност.

Поставките за къпане изискват минимални „грижи“ – изплакнете след използване и оставете да изсъхне. Лесно почистващите материали, от които са изработени, позволяват бързо съхнене и максимална практичност при съхранението и поддръжката.

Свързани блог публикации

Къпането на бебето трябва да е сред най-милите и забавни моменти и за родителите, и за новороденото. Поддържането на отлична хигиена е от ключово значение за общото здравословно състояние на детето. Ако искате да сте сигурни, че бебето е в безопасност, а вие да сте спокойни, вземете си обезопасен модел на подложка за къпане.

Така ще гарантирате стабилна поза за детето, ще облекчите и вашия гръб.

Ако бебето е съвсем малко и не може да държи главичката си изправена, на помощ влиза в употреба анатомичната подложка. 

Те се различават според материала на изработка – висококачествена пластмаса, памук, пяна, силикон, полиестер, гума и дори такива с плавателност във водата, което ще ви позволи да къпете мъника без чужда помощ и без да се притеснявате, че ще го изпуснете.

Поставките за къпане се отличават с ергономичната си форма с лек наклон, като прилягат към извивките на детето за  максимален комфорт. За да не се местят под водната струя, подложките са оборудвани с гумени крачета за допълнително противоплъзгащо действие.

Освен с гумирана повърхност за безопасно къпане, някои уреди са снабдени с вендузи за специално прикрепяне към повърхността.

Анатомичните подложки са съобразени с извивките на детското тяло, като в тях са обособени 2 зони – за полулегнало положение / до 6-я месец/ и в седнало положение /над 6-я месец/.

Като допълнителен аксесоар, някои модели предлагат в комплекта си и гъба за баня в забавни животински форми. Цветовете и апликациите са разнообразни и целят да привлекат детското внимание, за да протече по-спокойно къпането.

Независимо от разнообразието на модели и дизайн,  най-важното при избора на подложка  си остава сигурността.

И не забравяйте – подходящата и навременна подготовка преди къпането е водещо условие, за да се наслаждавате на мига и вие, и бебчо. 

За всичко останало ще се погрижим ние от KIDSO. Доверете ни се!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими