Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

36 лв. 69 лв.

Стойки за вани

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Най-често това са крака, които повдигат детската вана на височина около седемдесет до осемдесет сантиметра. Те дават удобство на родителите да манипулират по време на къпането на удобна височина.

Най-често стойките за вана са метални.  Обикновено се използват сплави, които не корозират и са по-леки.

Закрепването на стойката към коритото е от първостепенно значение.  Най-сигурния начин е да купите стойа за вана от същия производител, който е произвел и детското корито.  Така си гарантирате, че те са съвместими. Повечето стойки за вани са сгъваеми.  Уверете се, че сгъването прави стойката за вана компактна и лесна за съхранение.  В същото време механизмът за сгъване и разгъване трябва да се движи лесно и да е надежден . Краката на стойката за вана трябва да имат гумени тапи или накрайници.  Те имат две функции – пазят пода Ви от нараняване и не позволяват на стойката за вана да се хлъзга.  Стабилността е от първостепенно значение за безпроблемно протичане на бебешката вана . Теглото на краката на стойката за вана е от значение.  Твърде тежките крака ще направят стойката за вана трудна за манипулиране, а от друга страна крака които са много леки може да се окажат ненадеждни или нестабилни .

Това е устройство, което се сгъва, не заема излишно място и прави къпането по-лесно.  Детето е на удобна за Вас височина и банята става по-лесна.  Не се налага да слагате коритото върху други големи мебели (най-често маси или бюра) и да мислите как да не намокрите повърхностите им.

Стойката за вана Ви позволява и да застането в удобна близост до бебешкото корито без да се налага да го заобикаляте или да Ви пречат ъгли на мебели, мебелни крака или страници.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими