Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

36 лв. 69 лв.

Стойки за вани

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Най-често това са крака, които повдигат детската вана на височина около седемдесет до осемдесет сантиметра. Те дават удобство на родителите да манипулират по време на къпането на удобна височина.

Най-често стойките за вана са метални.  Обикновено се използват сплави, които не корозират и са по-леки.

Закрепването на стойката към коритото е от първостепенно значение.  Най-сигурния начин е да купите стойа за вана от същия производител, който е произвел и детското корито.  Така си гарантирате, че те са съвместими. Повечето стойки за вани са сгъваеми.  Уверете се, че сгъването прави стойката за вана компактна и лесна за съхранение.  В същото време механизмът за сгъване и разгъване трябва да се движи лесно и да е надежден . Краката на стойката за вана трябва да имат гумени тапи или накрайници.  Те имат две функции – пазят пода Ви от нараняване и не позволяват на стойката за вана да се хлъзга.  Стабилността е от първостепенно значение за безпроблемно протичане на бебешката вана . Теглото на краката на стойката за вана е от значение.  Твърде тежките крака ще направят стойката за вана трудна за манипулиране, а от друга страна крака които са много леки може да се окажат ненадеждни или нестабилни .

Свързани блог публикации

С навлизането в първото родителство вие ще бъдете заети в изучаването на всички видове задачи, които са свързани с полагането на адекватни и пълноценни грижи. Трябва да усъвършенствате вашите методи за хранене и най-вече смяна на пелени. Една от съществено важните отговорности също е и времето за баня.

Къпането не само спомага за здравето и чистотата на вашето дете, но и заедно с това може да се превърне в приятно време между двама ви. Въпреки че малкият не извършва същите дейности подобно на по-големите или самите вас, редовната вана два до три пъти седмично е повече от задължителна.

Новородените се нуждаят от постоянно къпане, за да почистват своята кожа и коса. По този начин вие ще държите под контрол всички участъци между кожните гънки и това следователно ще се отразява винаги в положителна насока за тях.

Преди да предприемете всичко това обаче ще се нуждаете от надеждна вана и стойки, които да я придържат. За ваше щастие точно такива ще откриете и на конкретната страница върху която сте се разположили. Онлайн магазинът на Кидсо е професионален вносител на стоки от първа необходимост, така че можете да му имате доверие за абсолютно всичко.

В каталогът им ще откриете следните практични приспособления :

  • Стойка за вана тип Starfish
  • Стандартен тип стойка Bubble
  • Стойка за вана тип Dolphin

Без значение на коя ще се спрете никога не забравяйте, че преимуществата винаги са на ваша страна щом избирате Кидсо за тази важна задача. Техните продукти са супер качествени и това се дължи от една страна на елементите от висок клас и от друга на стриктното производство.

Компаниите намиращи се зад това са съответно – Moni, Cangaroo и Chipolino. Всяка една стойка за вана е успешно тествана от редица институции. Все пак става въпрос за малките деца и определено можем да потвърдим, че това са най-безопасните продукти, които някога ще срещнете през живота си.

Именно поради това силно ви съветваме да му дадете шанс. Ако евентуално имате желание, поръчайте още сега и се насладете на бързата доставка. За допълнителни детайли относно нея се свържете с нашият коректен екип. За целта използвайте предоставените телефонни указания в дъното на страницата.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими