Филтриране по

Цена

36 лв. 69 лв.

Стойки за вани

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Най-често това са крака, които повдигат детската вана на височина около седемдесет до осемдесет сантиметра. Те дават удобство на родителите да манипулират по време на къпането на удобна височина.

Най-често стойките за вана са метални.  Обикновено се използват сплави, които не корозират и са по-леки.

Закрепването на стойката към коритото е от първостепенно значение.  Най-сигурния начин е да купите стойа за вана от същия производител, който е произвел и детското корито.  Така си гарантирате, че те са съвместими. Повечето стойки за вани са сгъваеми.  Уверете се, че сгъването прави стойката за вана компактна и лесна за съхранение.  В същото време механизмът за сгъване и разгъване трябва да се движи лесно и да е надежден . Краката на стойката за вана трябва да имат гумени тапи или накрайници.  Те имат две функции – пазят пода Ви от нараняване и не позволяват на стойката за вана да се хлъзга.  Стабилността е от първостепенно значение за безпроблемно протичане на бебешката вана . Теглото на краката на стойката за вана е от значение.  Твърде тежките крака ще направят стойката за вана трудна за манипулиране, а от друга страна крака които са много леки може да се окажат ненадеждни или нестабилни .

Това е устройство, което се сгъва, не заема излишно място и прави къпането по-лесно.  Детето е на удобна за Вас височина и банята става по-лесна.  Не се налага да слагате коритото върху други големи мебели (най-често маси или бюра) и да мислите как да не намокрите повърхностите им.

Стойката за вана Ви позволява и да застането в удобна близост до бебешкото корито без да се налага да го заобикаляте или да Ви пречат ъгли на мебели, мебелни крака или страници.

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими