Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
17 лв. 93 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко
Сезон
Виж още Виж по-малко

Подложки за колички

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

На преден план щом се говори за удобство на бебето, магазинът предлага продукти, които ще осигурят комфорт и мекота в бебешката количка, столче за хранене или столче за кола. Затова подложките, които се намират на страницата на магазина, се отличават с мултифункционалното си приложение.

Те са проектирани с ортопедични форми, които създават максимална опора и усещане за стабилност. Моделите прилягат както на определени сезонни колички и столчета, така и са с универсални размери за всякакви превозни средства. Прилягат лесно на различни повърхности, заради своите стандартни прорези за предпазни колани като могат да се закрепят и посредством ремъци в горната част и задни гумени дръжки.

В състава им на изработка влизат висококачествени, дишащи материи като памук и полиестер, които предпазват бебешката кожа от нежелан контакт с изкуствени материи.  Подплатата за някои модели е изработена от виско-пенополиуретан, който има свойствата да възвръща първоначалната си форма, заради високата си еластичност. Това изгражда практичност у артикулите, защото осигурява възможност от дълготрайна употреба и приложение.

Омекотеният дизайн е съчетан с различни пъстри апликации на забавни живот, звездички, балони, фирмено лого и други радващи децата форми. Предлагани са  унисекс модели, които се съчетават идеално с всеки модел количка.

Независимо дали са еднолицеви или двулицеви, те наравно осигуряват нужния комфорт по време на път, разходка, хранене, игра или сладка дрямка. Идеята за дизайна е да буди желание у децата да опознават различни обекти и цветове.  А прекрасните съчетания от тонове придават на количката свеж, забавен и завършен вид.

Следват условията за безопасност и стандарт на изработка, като са осигурени от водещи трендове в производството на аксесоари за детски колички като турската марка Tuc tuc и българската Lorelli.

Продуктът е добавен към желани продукти