Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
235 лв. 1108 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко
Сезон
Виж още Виж по-малко

Комбинирани 2-в-1

Показани са 1-20 от общо 42 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Комбинираната количка (наричана още „модулна“) е, най-просто казано, детска количка, състояща се от няколко части. Обикновено тези модели разполагат с набор от допълнителни функции, както и най-важното – възможността да се трансформират. Основните съставни части на модулните колички са летен кош, зимен кош (наричан още „кош за новородено“), както и столче за кола. Модулните детски колички са здрави, стабилни и осигуряват комфорт на детето. Освен че се трансформират, те са съвместими с всякакъв вид приспособления и аксесоари, което ги прави изключително популярни, тъй като лесно се адаптират към нуждите на растящото дете. През първите 6 месеца от живота си бебето може удобно да си лежи в зимния кош, а след като поотрасне малко и телцето му укрепне, можете да смените коша за новородено и да поставите летния. Седалките на почти всички модели могат да се обръщат, така че в зависимост от необходимостта да поставите детето с лице към вас или по посока на движението. Има варианти на комбинирани колички, при които разполагате с един постоянен (неотстраним) кош, който позволява да бъде пригоден или като кош за новородено или като летен.

Комбинираните колички от типа „2 в 1“ включват бебешката количка, която неизменно върви с летен кош, както и кош за новородено, който може да се поставя на мястото на летния според нуждите на мъника. Благодарение на удобния матрак и високите странѝци кошът за новородено предлага добра защита и изключителен комфорт на малкото ви съкровище през първите шест месеца от живота му. Когато се разгъне в хоризонтална позиция, той се превръща в удобно легло, което ще позволи на бебето да спи навсякъде, независимо от обстоятелствата (напр. ако ви се наложи да пренощувате някъде извън дома). Някои от моделите имат дъгообразни крака, които превръщат коша в люлка за приспиване или игра. Кошът за новородено може да е изработен от плат или от пластмаса. В първия случай дамаската обикновено е подсилена срещу атмосферните условия с вата. Предимството на този тип кошове е по-малкото тегло. Чрез изработката му от пластмаса обаче се постигат по-голяма здравина и изолация през студените месеци. Размерът също е от значение. Уверете се, че кошът няма да е къс или пък тесен за вашето бебче. Имайте предвид, че трябва да бъде удобен и през 5-ия – 6-ия месец от живота му.

Към всичко изброено по-горе за количките от типа „2 в 1“ се добавя столче за кола и така се получава количка тип „3 в 1“. Освен за да осигурите на детето си безопасно возене, когато шофирате, включеното в комплекта столче за кола може да бъде прикрепено към шасито на количката за кратки разходки или когато сте излезли на пазар. Тази гъвкавост добавя едно допълнително удобство, което може да намерите само при този тип колички.

Притежават широк и комфортен кош, който позволява поставянето на бебето в различни позиции. Също така имате възможност да извадите коша и така да пренесете детето, докато спи. Комбинираните колички са проектирани така, че да можете да използвате количката както през първите 6 месеца, така и след това. Освен здрави гуми и добро окачване, към модулните колички можете да добавяте безброй аксесоари, като сенник, комарник, поставка за чаша и др.

Обикновено модулните колички са по-тежки и по-обемни, което предполага известни затруднения при използването на асансьор или пък градски транспорт. Затова, преди да закупите определен модел, се уверете, че разполагате с достатъчно място за съхранение и че управлението не би ви коствало излишни усилия.

Продуктът е добавен към желани продукти