Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 499 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко

Сигурност бебе

Показани са 1-20 от общо 77 артикул(а)

Сигурността за едно дете е широкоспектърна представа за защита, защото се свързва с цялото ежедневие и различните моменти от бита на едно семейство. Магазин Kidso разполага с предпазни средства и мерки, които са приложими за всяка ситуация и са необходими помощници в отглеждането на едно новопоявило се бебе.

На онлайн страницата може да намерите обезопасители за дома като:

  • стопери за врата
  • протектори за прозорци и ъгли
  • прегради за врата
  • ограничители за всякакви други мебели

Те ще предотвратят затискане на части от тялото, заключване на детето само в стаята или досега  до опасни за здравето му предмети. Заедно с това ще защитят мебелите от блъскане и евентуално счупване. За спокойния сън на бебето и неговите родители има модели на дигитални бебефони и видеофони, които ще ви държат в непрестанен контакт с вашето дете и ще му осигурят спокойствие чрез весели приспивни мелодии. 

Възглавниците с ограничители ще държат нужната позиция на тялото на бебето по време на сън и ще го предпазят по време на преобръщане от падане на земята. Бънджи моделите и моделите на коланите за прохождане, както и  проходилките ще създадат нужната защита на детето по време на неговото прохождане и развитие.

Артикулите са произведени да служат за максимална защита на децата и удобство на техните родители. Снабдени са с прекрасни, забавни дизайни, които залагат на заоблени и меки форми и части.

Материалите за тяхната изработка са сведени до нулево съдържание на вредни елементи по стандартите за безопасност и качество. Поставят се с помощта на монтажна схема много лесно и безпроблемно, като  осигуряват необходимата защита. Продуктите имат инструкция за поддръжка, зададе от производителя.

Аксесоарите за сигурността на детето са изработени от лидери в създаването на безопасни пособия за защита в световен мащаб като BabyOno, Mucey, NUK, Philips Avent, Chipolino, Chicco и други.

Продуктът е добавен към желани продукти