Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 220 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Сигурност бебе

Показани са 1-20 от общо 38 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Има много видове предпазители, които можете да използвате, за да предотвратите инциденти и наранявания на вашето дете . Най-често използваните видове предпазители са следните: за контакти за ъгли и ръбове за шкафове за врати за легла

За да предпазите децата от травми и инциденти, като например защипване и нараняване на пръстите , използвайте в дома си предпазители за вратите. Те предоставят ефективна защита, тъй като са изработени от здрав материал с гумирано покритие против плъзгане . Така няма вероятност да се откачат или да паднат сами от вратата. Предпазителите също така ограничават възможността детето да се заключи в стаята си. Друг вид предпазители, които се поставят между вратата и пода, са стоперите. Стоперите за врата блокират движението ѝ , като по този начин предотвратяват инциденти, свързани със затръшването на вратата.

Предпазителите за врата се поставят на рамката на вратата и блокират плътното ѝ затваряне. Има и предпазители за плъзгащи се врати и прозорци , които се монтират лесно чрез залепване , без допълнителни инструменти. Тяхната функция е да ограничават отварянето им, което е изключително важно за безопасността.

За да се избегнат инциденти, има специални обезопасяващи средства. Предпазителите за прозорци са няколко вида, като най-често се използват следните: Блокираща заключваща система – монтира се в долната част на профила и не допуска завъртането на блокиращия механизъм . По този начин можете спокойно да оставите прозореца открехнат в горната част и той може да бъде отключен само с ключ. Ограничително въже – дължината му може да варира според желания ъгъл на отваряне. Монтира се в долната част на прозореца и ограничава отварянето му само до определеното от вас разстояние. Протектор за прозорци – поставя се в долната вътрешна част на отварящото се крило на прозореца и ограничава отварянето му.

С предпазителите за шкафове и чекмеджета ще бъдете спокойни, че вашето дете няма да защипе пръстите си и ще ограничите достъпа му до опасни за здравето и живота му неща, като лекарства и препарати за пране, почистване и дезинфекция . Повечето предпазители се монтират чрез самозалепващи се ленти. Предлага се широка гама от видове , които да осигурят необходимата защита. Някои се залепват от външната част на шкафа, при което се ограничава отварянето му, а други се монтират отвътре и изискват двойно отключване. Важно е също така да се обезопасят и ъглите на мебелите , тъй като детето би могло да се нарани на тях. За целта се поставят силиконови тапи, които скриват ъгъла и го правят мек и объл.

В контактите се поставят предпазни тапи, които не могат да се отстранят с по-настойчиво дърпане, а само със специално ключе .

Ето няколко съвета как да предпазите детето си у дома: За да сте сигурни, че няма да има достъп до кабели и да си играе с тях, ги приберете в специални пластмасови улеи за кабели. Ако имате стълби или камина , добре е да преградите достъпа до тях с помощта на преграда със заключващ се механизъм или ситна решеткa. Ако имате тераса, също трябва да помислите за сигурността на детето. Трябва да имате предвид, че н евинаги ще виждате какво прави и за по-голямо ваше спокойствие трябва да я обезопасите с предпазна мрежа, която ограничава достъпа на детето до парапета

С тези приспособления можете да ограничите достъпа на децата до потенциално опасни места и стаи, като също така служат и за защита от влизане на домашни любимци в стаята или в детското легло . Когато избирате прегради, предвидете къде и в какви условия ще се ползват . Преградата за легло предпазва детето от падане. Това е един удобен и сигурен начин да ограничите детето в съответното помещение. Поставянето ѝ става лесно – завива се за рамките на леглото . Освен това е сгъваема и лесно преносима. Това ще ви позволи да я носите навсякъде със себе си и да осигурите спокоен сън както за детето, така и за себе си. Преградата за врата е важно приспособление, което не позволява достъпа на детето до врати, стълби или други пространства в дома ви, които могат да бъдат опасни. Механизмът се монтира лесно и няма да ви се наложи да използвате инструменти. Продуктът е напълно обезопасен и не може да бъде разхлабен от дете.

С помощта на защитните прегради за врата могат да се избегнат много наранявания на децата, к оито се случват, ако те са оставени без надзор. Този вид преграда може да се монтира и на стълбища . Така ще можете да ограничите достъпа на детето до тях , като сведете до минимум вероятността да падне и да се нарани сериозно. Повечето производители предлагат и удължители . Така, независимо от големината на отвора, който искате да обезопасите, можете да намерите точния за вас продукт . Преградите за врати се отварят лесно от възрастен, като се повдигне дръжката нагоре . Монтажът им се извършва лесно и бързо .

Не.  Ако клечките за уши са съхранявани на сухо и тъмно място те няма да бъдат повредени.

С помощта на тези защитни прегради за врата могат да се избегнат много неудобства , причинени от нараняване на децата, когато са оставени без надзор. Преградата за врата също така може да се монтира и на стълбища, така ще можете да ограничите достъпа на детето до опасните стълби и вероятността то да падне и да се нарани сериозно ще бъде сведена до минимум. Повечето производители предлагат удължители , така независимо от големината на отвора, който искате да обезопасите, можете да намерите точния за вас продукт. Преградите за врати са направени да се отварят лесно от възрастен като се повдигне дръжката нагоре, те могат да се отварят и в двете посоки, монтажът й се извършва лесно и бързо.

Свързани блог публикации

Сигурността за едно дете е широкоспектърна представа за защита, защото се свързва с цялото ежедневие и различните моменти от бита на едно семейство. Магазин Kidso разполага с предпазни средства и мерки, които са приложими за всяка ситуация и са необходими помощници в отглеждането на едно новопоявило се бебе.

На онлайн страницата може да намерите обезопасители за дома като:

  • стопери за врата
  • протектори за прозорци и ъгли
  • прегради за врата
  • ограничители за всякакви други мебели

Те ще предотвратят затискане на части от тялото, заключване на детето само в стаята или досега  до опасни за здравето му предмети. Заедно с това ще защитят мебелите от блъскане и евентуално счупване. За спокойния сън на бебето и неговите родители има модели на дигитални бебефони и видеофони, които ще ви държат в непрестанен контакт с вашето дете и ще му осигурят спокойствие чрез весели приспивни мелодии. 

Възглавниците с ограничители ще държат нужната позиция на тялото на бебето по време на сън и ще го предпазят по време на преобръщане от падане на земята. Бънджи моделите и моделите на коланите за прохождане, както и  проходилките ще създадат нужната защита на детето по време на неговото прохождане и развитие.

Артикулите са произведени да служат за максимална защита на децата и удобство на техните родители. Снабдени са с прекрасни, забавни дизайни, които залагат на заоблени и меки форми и части.

Материалите за тяхната изработка са сведени до нулево съдържание на вредни елементи по стандартите за безопасност и качество. Поставят се с помощта на монтажна схема много лесно и безпроблемно, като  осигуряват необходимата защита. Продуктите имат инструкция за поддръжка, зададе от производителя.

Аксесоарите за сигурността на детето са изработени от лидери в създаването на безопасни пособия за защита в световен мащаб като BabyOno, Mucey, NUK, Philips Avent, Chipolino, Chicco и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими