Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 499 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Сигурност бебе

Показани са 1-20 от общо 71 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Има много видове предпазители, които можете да използвате, за да предотвратите инциденти и наранявания на вашето дете . Най-често използваните видове предпазители са следните: за контакти за ъгли и ръбове за шкафове за врати за легла

За да предпазите децата от травми и инциденти, като например защипване и нараняване на пръстите , използвайте в дома си предпазители за вратите. Те предоставят ефективна защита, тъй като са изработени от здрав материал с гумирано покритие против плъзгане . Така няма вероятност да се откачат или да паднат сами от вратата. Предпазителите също така ограничават възможността детето да се заключи в стаята си. Друг вид предпазители, които се поставят между вратата и пода, са стоперите. Стоперите за врата блокират движението ѝ , като по този начин предотвратяват инциденти, свързани със затръшването на вратата.

Предпазителите за врата се поставят на рамката на вратата и блокират плътното ѝ затваряне. Има и предпазители за плъзгащи се врати и прозорци , които се монтират лесно чрез залепване , без допълнителни инструменти. Тяхната функция е да ограничават отварянето им, което е изключително важно за безопасността.

За да се избегнат инциденти, има специални обезопасяващи средства. Предпазителите за прозорци са няколко вида, като най-често се използват следните: Блокираща заключваща система – монтира се в долната част на профила и не допуска завъртането на блокиращия механизъм . По този начин можете спокойно да оставите прозореца открехнат в горната част и той може да бъде отключен само с ключ. Ограничително въже – дължината му може да варира според желания ъгъл на отваряне. Монтира се в долната част на прозореца и ограничава отварянето му само до определеното от вас разстояние. Протектор за прозорци – поставя се в долната вътрешна част на отварящото се крило на прозореца и ограничава отварянето му.

С предпазителите за шкафове и чекмеджета ще бъдете спокойни, че вашето дете няма да защипе пръстите си и ще ограничите достъпа му до опасни за здравето и живота му неща, като лекарства и препарати за пране, почистване и дезинфекция . Повечето предпазители се монтират чрез самозалепващи се ленти. Предлага се широка гама от видове , които да осигурят необходимата защита. Някои се залепват от външната част на шкафа, при което се ограничава отварянето му, а други се монтират отвътре и изискват двойно отключване. Важно е също така да се обезопасят и ъглите на мебелите , тъй като детето би могло да се нарани на тях. За целта се поставят силиконови тапи, които скриват ъгъла и го правят мек и объл.

В контактите се поставят предпазни тапи, които не могат да се отстранят с по-настойчиво дърпане, а само със специално ключе .

Ето няколко съвета как да предпазите детето си у дома: За да сте сигурни, че няма да има достъп до кабели и да си играе с тях, ги приберете в специални пластмасови улеи за кабели. Ако имате стълби или камина , добре е да преградите достъпа до тях с помощта на преграда със заключващ се механизъм или ситна решеткa. Ако имате тераса, също трябва да помислите за сигурността на детето. Трябва да имате предвид, че н евинаги ще виждате какво прави и за по-голямо ваше спокойствие трябва да я обезопасите с предпазна мрежа, която ограничава достъпа на детето до парапета

С тези приспособления можете да ограничите достъпа на децата до потенциално опасни места и стаи, като също така служат и за защита от влизане на домашни любимци в стаята или в детското легло . Когато избирате прегради, предвидете къде и в какви условия ще се ползват . Преградата за легло предпазва детето от падане. Това е един удобен и сигурен начин да ограничите детето в съответното помещение. Поставянето ѝ става лесно – завива се за рамките на леглото . Освен това е сгъваема и лесно преносима. Това ще ви позволи да я носите навсякъде със себе си и да осигурите спокоен сън както за детето, така и за себе си. Преградата за врата е важно приспособление, което не позволява достъпа на детето до врати, стълби или други пространства в дома ви, които могат да бъдат опасни. Механизмът се монтира лесно и няма да ви се наложи да използвате инструменти. Продуктът е напълно обезопасен и не може да бъде разхлабен от дете.

С помощта на защитните прегради за врата могат да се избегнат много наранявания на децата, к оито се случват, ако те са оставени без надзор. Този вид преграда може да се монтира и на стълбища . Така ще можете да ограничите достъпа на детето до тях , като сведете до минимум вероятността да падне и да се нарани сериозно. Повечето производители предлагат и удължители . Така, независимо от големината на отвора, който искате да обезопасите, можете да намерите точния за вас продукт . Преградите за врати се отварят лесно от възрастен, като се повдигне дръжката нагоре . Монтажът им се извършва лесно и бързо .

Не.  Ако клечките за уши са съхранявани на сухо и тъмно място те няма да бъдат повредени.

Сигурността за едно дете е широкоспектърна представа за защита, защото се свързва с цялото ежедневие и различните моменти от бита на едно семейство. Магазин Kidso разполага с предпазни средства и мерки, които са приложими за всяка ситуация и са необходими помощници в отглеждането на едно новопоявило се бебе.

На онлайн страницата може да намерите обезопасители за дома като:

  • стопери за врата
  • протектори за прозорци и ъгли
  • прегради за врата
  • ограничители за всякакви други мебели

Те ще предотвратят затискане на части от тялото, заключване на детето само в стаята или досега  до опасни за здравето му предмети. Заедно с това ще защитят мебелите от блъскане и евентуално счупване. За спокойния сън на бебето и неговите родители има модели на дигитални бебефони и видеофони, които ще ви държат в непрестанен контакт с вашето дете и ще му осигурят спокойствие чрез весели приспивни мелодии. 

Възглавниците с ограничители ще държат нужната позиция на тялото на бебето по време на сън и ще го предпазят по време на преобръщане от падане на земята. Бънджи моделите и моделите на коланите за прохождане, както и  проходилките ще създадат нужната защита на детето по време на неговото прохождане и развитие.

Артикулите са произведени да служат за максимална защита на децата и удобство на техните родители. Снабдени са с прекрасни, забавни дизайни, които залагат на заоблени и меки форми и части.

Материалите за тяхната изработка са сведени до нулево съдържание на вредни елементи по стандартите за безопасност и качество. Поставят се с помощта на монтажна схема много лесно и безпроблемно, като  осигуряват необходимата защита. Продуктите имат инструкция за поддръжка, зададе от производителя.

Аксесоарите за сигурността на детето са изработени от лидери в създаването на безопасни пособия за защита в световен мащаб като BabyOno, Mucey, NUK, Philips Avent, Chipolino, Chicco и други.

Продуктът е добавен към желани продукти