Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
47 лв. 439 лв.

Бебефони и видеофони

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Погрижете се за безопасността на вашето бебе.

С помощта на технологиите можете да го наблюдавате дори когато спи и да сте неотлъчно с него. В онлайн магазин Kidso ще откриете богат каталог с бебефони и видеофони от различни водещи световни марки.Основното предимство на бебефона е, че има широк обхват на действие и той е едно уникално устройство, отлично за всеки съвременен родител.

Бебефонът позволява дистанционно следене на бебето от родителя по изключително удобен и практичен начин.

Онлайн магазинът разполага с богата гама от бебефони от оригинални марки, чието качество говори само по себе си.

Бебефоните имат и редица други предимства. Бебефоните, които ще откриете в Kidso разполагат с различни технологични екстри като например няколко режима на действие, кристално чист звук и висока чувствителност на шумове, индикатор за изтощени батерии, уведомяване при липса на обхват, светлинен индикатор, показващ дали устройството функционира правилно,възможност за избиране на честота на излъчване. Тази удобна опция ни дава възможност да открием най-доброто излъчване и приемане на сигнал.

Бебефоните също така дават възможност да се чуят дори най-тихите и приглушени звуци от бебето. Също така бебефоните имат опция за регулиране на силата на звука на приемника,свирене на музика с приспивни песни, енергоспестяваща работа,ясно видим дисплей с езиково меню, резолюция на камерата, която ни дава високо качество на образа, както и едностранна и двустранна комуникация (тоест родителят има възможност да отговори на своето бебе, за да го успокои с родителския си глас).

С помощта на бебефоните имаме винаги персонална връзка с нашето бебе и не го изпускаме от очи денонощно.

Други опции на бебефоните са лесно гласово активиране, опция за пестене на енергия, устойчивост на смущения, което осигурява една стабилна и постоянна връзка на сигнала, режим за нощно виждане, сензори за движение и температура, които ни информират относно това какво се случва в стаята на детето.

Видеофоните в магазина предлагат кристално чисти картина и звук от бебешката стая благодарение на високата разделителна способност на цветния видео екран. Те разполагат с безброй функции, една от които е опцията за регулиране на чувствителността и с вградени индикатори за нивото на звука в стаята на бебето.

Бебефоните и видеофоните, които се предлагат в магазина идват от известни производители като Cangaroo, Moni, Philips Avent,Chipolino, NUK, BabyOno, XAVAX, които са се доказали през годините със своето качество.

Продуктът е добавен към желани продукти