Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 581 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Столчета за кола

Показани са 1-20 от общо 70 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По закон ползването на столче за кола е задължително до навършване на 4-годишна възраст . За деца от 4 до 8 години може да се използва и седалка за кола без облегалка.

По международните стандарти е прието да се счита, че при тегло над 22 килограма и ръст над 125 см е безопасно да не се използва столче за кола.

ISOFIX е международна стандартизирана система за бърз и лесен монтаж на детски столчета в автомобила. Задните седалки на повечето съвременни автомобили са снабдени с тази система.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма . Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 48 месеца или с тегло 18 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Те позволяват няколко позиции на наклон на седалката, което в ранната възраст осигурява допълнителен комфорт.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила. 

Това са столчета, предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Моделите са олекотени , за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила.

Това са столчета,предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 22 до 36 килограма . Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила. Детето е повдигнато до височина, която осигурява ефективна сигурност от предпазния колан на автомобила. Столчето е лесно за съхранение и местене .

Свързани блог публикации

Когато пътуваме с детето си в колата, неговата безопасност е на първо място за нас. Затова и не трябва да подценяваме качеството на столчето за кола.

Осигурете максимална безопасност при пътуване за своето дете като му вземете висококачествено здраво столче.

В каталога на онлайн магазин Kidso можете да откриете богат избор от столчета за кола от известни производители на добри цени.На страниците на онлайн магазин Kidso ще откриете богата гама от детски столчета за кола в различни цветове и дизайни. Столчетата са 100% оригинални. Онлайн магазинът предлага столчета за кола за различни възрастови групи, за момичета, момчета, а също и унисекс столчета. По вид детските столчета за кола варират според следните възрастови групи: - 0 до 13 кг - 0 до 18 кг - 0 до 25 кг - 9 до 18 кг - 9 до 25 кг - 9 до 36 кг - 15 до 36 кг. В каталога на магазин Kidso му ще откриете столчета за кола в различни цветове, дизайни.

Предлагат се столчета с 3-точкови, 5-точкови колани за закопчаване, както и столчета за кола с ISOFIX системи за безопасно закопчаване на детето. Коланите са с меки подложки, които не създават дискомфорт на детето. Столчетата са подходящи за употреба както през лятото, така и през зимата.

Столчетата за кола са оборудвани са с удобни дръжки за лесно пренасяне, сенници, които са подвижни и имат опция за регулиране. Имат няколко позиции за регулация, които осигуряват едно приятно и безопасно пътуване за вашето дете. Лесни са за монтаж и демонтаж на задната седалка на автомобили от различни марки.

Някои модели столчета за кола се предлагат в комплект с практично покривало за крачетата на детето, както и възглавница за поддържане на главата на бебето в стабилна позиция. При някои модели има допълнителна мека подложка за по-малки деца, която осигурява макщсимален комфорт при возене. Столчетата за кола са компактни са за съхранение и са с олекотено тегло.

Столчетата за кола са произведени съгласно стандартите на ЕС за качество и безопасност от утвърдени марки като Cangaroo, Moni, Kikkaboo, Cybex. Столчетата за кола са произведени от качествени и здрави материали като пластмаса и текстил, които да осигуряват както безопасност и защита за детето при евентуален инцидент на пътя, така и максимален комфорт при пътува

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими