Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
3 лв. 689 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко

Столчета за кола

Показани са 1-20 от общо 165 артикул(а)

Когато пътуваме с детето си в колата, неговата безопасност е на първо място за нас. Затова и не трябва да подценяваме качеството на столчето за кола.

Осигурете максимална безопасност при пътуване за своето дете като му вземете висококачествено здраво столче.

В каталога на онлайн магазин Kidso можете да откриете богат избор от столчета за кола от известни производители на добри цени.На страниците на онлайн магазин Kidso ще откриете богата гама от детски столчета за кола в различни цветове и дизайни. Столчетата са 100% оригинални. Онлайн магазинът предлага столчета за кола за различни възрастови групи, за момичета, момчета, а също и унисекс столчета. По вид детските столчета за кола варират според следните възрастови групи: - 0 до 13 кг - 0 до 18 кг - 0 до 25 кг - 9 до 18 кг - 9 до 25 кг - 9 до 36 кг - 15 до 36 кг. В каталога на магазин Kidso му ще откриете столчета за кола в различни цветове, дизайни.

Предлагат се столчета с 3-точкови, 5-точкови колани за закопчаване, както и столчета за кола с ISOFIX системи за безопасно закопчаване на детето. Коланите са с меки подложки, които не създават дискомфорт на детето. Столчетата са подходящи за употреба както през лятото, така и през зимата.

Столчетата за кола са оборудвани са с удобни дръжки за лесно пренасяне, сенници, които са подвижни и имат опция за регулиране. Имат няколко позиции за регулация, които осигуряват едно приятно и безопасно пътуване за вашето дете. Лесни са за монтаж и демонтаж на задната седалка на автомобили от различни марки.

Някои модели столчета за кола се предлагат в комплект с практично покривало за крачетата на детето, както и възглавница за поддържане на главата на бебето в стабилна позиция. При някои модели има допълнителна мека подложка за по-малки деца, която осигурява макщсимален комфорт при возене. Столчетата за кола са компактни са за съхранение и са с олекотено тегло.

Столчетата за кола са произведени съгласно стандартите на ЕС за качество и безопасност от утвърдени марки като Cangaroo, Moni, Kikkaboo, Cybex. Столчетата за кола са произведени от качествени и здрави материали като пластмаса и текстил, които да осигуряват както безопасност и защита за детето при евентуален инцидент на пътя, така и максимален комфорт при пътува

Продуктът е добавен към желани продукти