Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 9 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Комарници и дъждобрани

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Пътуването по-принцип е забава и развлечение.  Когато пътувате с малки деца е нужно всичко да е добре организирано и подредено.   Така пътуването става по-лесно, а непланираните спирания по-малко.  Най-важните аксесоари към столчето за кола са: огледало за обратно виждане подложка под столче за кола органайзери протектори дъждобрани и комарници

Докато детето пътува в посока обратна на движението такова огледало се монтира на подглавника на задната седалка.  Това огледало осигурява визуален контакт между шофьора и детето.  Така родителят наблюдава детето без да се обръща и разсейва от пътя.  Когато детето пътува в столче по посока на движението огледалото се монтира до или върху огледалото за обратно виждане. Тези огледала са специални и покриват много по-широк ъгъл на видимост .  В допулнение са разработени от материали, които в случай, че се счупят няма да наранят детето.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  Подложката е предпазител на седалката в автомобила.  Тя се поставя под столчето за кола и така предпазва авто тапицерията от износване, замърсяване и/или скъсване .  Те са от плътни изкуствени материи, които се перат лесно и съхнат бързо.

При по-дългите пътувания детето се отегчава и има нужда от забавление.  Тези органайзери побират необходимите играчки, детското мляко и храна, мокри кърпички и всички други неща необходими за комфортно пътуване.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  В детското си столче за кола детето неволно о пира краката си в облегалката на предната седалка и я цапа.  За да се запази автомобилния текстил, протекторът е необходим.

За бебешките кошчета за кола, които се свалят и с тях пренасяме детето, те са необходими.  Подобни аксесоари позволяват детето да бъде предпазено от дъжд или насекоми.  Те не са дълготрайно решение, а са по скоро начин да предпазим детето докато го пренесем на по-сигурно или безопасно място.

Свързани блог публикации

Повечето ухапвания и ужилвания от насекоми не са отровни и обикновено са причинени от комари, паяци, пчели и много други. По правило размерът на реакцията от многократни ухапвания е по-голяма в ранна детска възраст отколкото когато детето е пораснало.

Като цяло при всички ухапвания от насекоми съществува вероятността за причиняване на алергични реакции. Нейният размер зависи и до голяма степен от организма на детето. Много малчугани понякога могат да получат тежка реакция породена от незначителни ухапвания.

Тези ухапванията могат наистина да бъдат истинска болка и за съжаление никой не е имунизиран срещу това. Именно поради това е важно да предпазите вашите деца по някакъв начин особено, когато те са още малки бебета.

Един ефикасен метод за справянето с този проблем е чрез използването на комарници или дъждобрани върху столчетата за кола. Тези прозрачни средства държат насекомите на страна и по този начин ще бъдете сигурни, че защитата е максимално плътна.

Ако не знаете на кого да се доверите за това средство ви съветваме да разгледате артикулите на Кидсо. Те са на представителни детски марки, които са известни из цял свят. Заедно с това техните комарници притежават ненадминато качество и функционалност.

Дизайнът им надеждно защитава малките от болезнени и опасни ухапвания по време на пътувания с кола или докато сте навън. Универсалният комарник е изключително фин и благодарение на това е подходящ за всички видове столчета независимо от техният размер.

Те са изградени от 100 % полиестер, който е напълно здрав и еластичен. Неговата здравина е до такава степен висока, че е напълно възможно спокойно да го изпирате натемператури от 30°С.

Начинът му на поставяне е елементарен, тъй като се осъществява с помощта на еластичната лента. След като го поставите запомнете, че главният отвор трябва да бъде разположен напред. Прозрачността на продукта няма да смущава вашият малчуган и да го кара да си мисли, че е в капан.

Със сигурност няма да останете разочаровани, ако гласувате доверие на Кидсо. Тук ще откриете всички необходими аксесоари за детските столчета за кола и то на достъпни цени, които ще ви смаят. Доставките се извършват в изключително кратък период, така че чакането определено ще си заслужава. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими