Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

38 лв. 581 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Избор по възрастова група

Показани са 1-20 от общо 26 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По закон ползването на столче за кола е задължително до навършване на 4-годишна възраст. За деца от 4 до 8 години може да се използва и седалка за кола без облегалка.

По международните стандарти е прието да се счита, че при тегло над 22 килограма и ръст над 125 см е безопасно да не се използва столче за кола.

ISOFIX е международна стандартизирана система за бърз и лесен монтаж на детски столчета в автомобила. Задните седалки на повечето съвременни автомобили са снабдени с тази система.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма . Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи , можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 48 месеца или с тегло 18 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Те позволяват няколко позиции на наклон на седалката , което в ранната възраст осигурява допълнителен комфорт.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила.

Това са столчета, предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила . Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго.  Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето . Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила.

Това са столчета,предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 22 до 36 килограма . Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила . Детето е повдигнато до височина, която осигурява ефективна сигурност от предпазния колан на автомобила . Столчето е лесно за съхранение и местене.

Свързани блог публикации

За безпроблемно и комфортно пътуване, онлайн страницата на магазина, разполага с модели на столчета за автомобил за всякакви възрасти и нужди. Те варират като възрастова комбинация и са с изключително практичен диапазон. Има модели за:

  • новородени в 0 група до 13 кг.
  • за група  0/1 от 0 до 18 кг. тегло
  • 0/1/2 група от 0  до 25 кг. тежест на детето
  • За поотрасналите деца столчетата могат да комбинират само една група като 1 от 9 до 18 кг. тежест
  • или да съчетават 2/3 от 15 до 36 кг.; 1/2/3 и 0/1/2/3 възрастови групи в съответните 9-36 кг и 0-36 кг. допустимо тегло

Моделите могат да бъдат със или без система за бързо монтиране в автомобила. Столчетата за новородени са със подсигурен корпус от шокоизолиращ материал, който предотвратява наранявания при инцидент и защитава новороденото от вибрации, създадени от неравния терен.

Имат удобни, регулируеми дръжки за носене и сенници с UV защита, както и регулираща се височина на облегалката за глава. Някои модели, комбиниращи възрастови групи имат възможност за премахване на подложката, което осигурява нужната стойка и пространство, като така столчето расте според възрастта на детето.

Моделите за по-големи деца също разполагат с регулиращ гръб и облегалки за глава, като за някои това им позволява употребата и от новородени бебета. Столчетата са със странични системи за защити и имат подсигурени няколкоточкови колани за допълнителна защита. Монтират се съобразно възрастта на детето по посока на движението или обратно на нея.

Направени са от висококачествени материали, които създават комфорт при возене и допир. Ергономичната им тапицерия се отстранява за лесна поддръжка. Столчетата следва да се използват след запознаване с инструкциите за употреба, а за тяхната стабилност са подложени на лабораторни тестове спрямо нормите на Европейските стандарти. Гарантираните артикули са предоставени от Cybex, GB, Kikaboo, Chipolino и други марки с висок клас на производство.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими