Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

21 лв. 1310 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Избор по възрастова група

Показани са 1-20 от общо 165 артикул(а)

За безпроблемно и комфортно пътуване, онлайн страницата на магазина, разполага с модели на столчета за автомобил за всякакви възрасти и нужди. Те варират като възрастова комбинация и са с изключително практичен диапазон. Има модели за:

  • новородени в 0 група до 13 кг.
  • за група  0/1 от 0 до 18 кг. тегло
  • 0/1/2 група от 0  до 25 кг. тежест на детето
  • За поотрасналите деца столчетата могат да комбинират само една група като 1 от 9 до 18 кг. тежест
  • или да съчетават 2/3 от 15 до 36 кг.; 1/2/3 и 0/1/2/3 възрастови групи в съответните 9-36 кг и 0-36 кг. допустимо тегло

Моделите могат да бъдат със или без система за бързо монтиране в автомобила. Столчетата за новородени са със подсигурен корпус от шокоизолиращ материал, който предотвратява наранявания при инцидент и защитава новороденото от вибрации, създадени от неравния терен.

Имат удобни, регулируеми дръжки за носене и сенници с UV защита, както и регулираща се височина на облегалката за глава. Някои модели, комбиниращи възрастови групи имат възможност за премахване на подложката, което осигурява нужната стойка и пространство, като така столчето расте според възрастта на детето.

Моделите за по-големи деца също разполагат с регулиращ гръб и облегалки за глава, като за някои това им позволява употребата и от новородени бебета. Столчетата са със странични системи за защити и имат подсигурени няколкоточкови колани за допълнителна защита. Монтират се съобразно възрастта на детето по посока на движението или обратно на нея.

Направени са от висококачествени материали, които създават комфорт при возене и допир. Ергономичната им тапицерия се отстранява за лесна поддръжка. Столчетата следва да се използват след запознаване с инструкциите за употреба, а за тяхната стабилност са подложени на лабораторни тестове спрямо нормите на Европейските стандарти. Гарантираните артикули са предоставени от Cybex, GB, Kikaboo, Chipolino и други марки с висок клас на производство.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими