Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

82 лв. 581 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Стандартни столчета за кола

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

p>По закон ползването на столче за кола е задължително до навършване на 4-годишна възраст. За деца от 4 до 8 години може да се използва и седалка за кола без облегалка.

По международните стандарти е прието да се счита, че при тегло над 22 килограма и ръст над 125 см е безопасно да не се използва столче за кола.

ISOFIX е международна стандартизирана система за бърз и лесен монтаж на детски столчета в автомобила. Задните седалки на повечето съвременни автомобили са снабдени с тази система.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма . Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи , можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 48 месеца или с тегло 18 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Те позволяват няколко позиции на наклон на седалката , което в ранната възраст осигурява допълнителен комфорт.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила.

Това са столчета, предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила . Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго.

Това са столчета, предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила . Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето . Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила.

Това са столчета,предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 22 до 36 килограма . Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила . Детето е повдигнато до височина, която осигурява ефективна сигурност от предпазния колан на автомобила . Столчето е лесно за съхранение и местене.

Свързани блог публикации

По преценка на магазина, тук са селектирани разнообразни модели за столчета за кола, които са приложими за деца от всяка възраст и които разполагат с иновативни и стандартни начини на използване и монтиране.

Предлагат се модели с комбинираща употреба за всякакви възрасти, както и с фиксирано допустимо тегло на детето:

  • Спрямо това се определя начина на монтиране на седалката по посока на движението или обратно на нея, като за помощни средства при монтиране разполагат със специална изофикс система за стабилност на продукта.
  • Спрямо модела имат функциите да се регулират в позициите си и да променят височината на облегалките и колани, следвайки удобството и растежа на детето.
  • Разполагат със защитна странична система от удари, които с помощта от висококачествен материал поемат скоростта и силата при сблъсък и олекотява усещането за удар.
  • Дамаската, подложките и възглавниците са изработени от мемори пяна и други дишащи материали, които осигуряват нужния комфорт и защита с анатомичните си извивки и позиции за гръб и стойка за главата. Те са влагоустойчиви и леснопочистващи се, заради изработката от качествения материал.
    Чрез бързо премахване на подложката и възглавничката и функцията им за самостоятелно ползване, моделите стават практични и дългосрочни за употреба. За това се гарантира, както от заложената възрастова група, така и от функцията, която позволява трансформиране от стол в седалка за големи деца
  • Моделите разполагат с различни многоточкови и подплатени колани за защита, а като екстра някои коланни системи разполагат с бутон за лесно регулиране и светлинни индикатори.

Дали са специални кошчета за новородени или столчета за всякакви възрасти, моделите ще усвоят детските извивки и ще осигурят защита и удобство във всяка ситуация. Изработката им е минала специални тестове за издръжливост и е предоставена от световни лидери в производството на детско и бебешко оборудване за защита като BEBEAUTO, Chicoo, BQS и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими