Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
66 лв. 649 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Стандартни столчета за кола

Показани са 1-20 от общо 88 артикул(а)

По преценка на магазина, тук са селектирани разнообразни модели за столчета за кола, които са приложими за деца от всяка възраст и които разполагат с иновативни и стандартни начини на използване и монтиране.

Предлагат се модели с комбинираща употреба за всякакви възрасти, както и с фиксирано допустимо тегло на детето:

  • Спрямо това се определя начина на монтиране на седалката по посока на движението или обратно на нея, като за помощни средства при монтиране разполагат със специална изофикс система за стабилност на продукта.
  • Спрямо модела имат функциите да се регулират в позициите си и да променят височината на облегалките и колани, следвайки удобството и растежа на детето.
  • Разполагат със защитна странична система от удари, които с помощта от висококачествен материал поемат скоростта и силата при сблъсък и олекотява усещането за удар.
  • Дамаската, подложките и възглавниците са изработени от мемори пяна и други дишащи материали, които осигуряват нужния комфорт и защита с анатомичните си извивки и позиции за гръб и стойка за главата. Те са влагоустойчиви и леснопочистващи се, заради изработката от качествения материал.
    Чрез бързо премахване на подложката и възглавничката и функцията им за самостоятелно ползване, моделите стават практични и дългосрочни за употреба. За това се гарантира, както от заложената възрастова група, така и от функцията, която позволява трансформиране от стол в седалка за големи деца
  • Моделите разполагат с различни многоточкови и подплатени колани за защита, а като екстра някои коланни системи разполагат с бутон за лесно регулиране и светлинни индикатори.

Дали са специални кошчета за новородени или столчета за всякакви възрасти, моделите ще усвоят детските извивки и ще осигурят защита и удобство във всяка ситуация. Изработката им е минала специални тестове за издръжливост и е предоставена от световни лидери в производството на детско и бебешко оборудване за защита като BEBEAUTO, Chicoo, BQS и други.

Продуктът е добавен към желани продукти