Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 54 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Шапки и ръкавици

Показани са 1-20 от общо 480 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В човешкото тяло основната загуба на топлина се случва през главата. При бебетата загубата на топлина е четири пъти по-бърза, отколкото при възрастните.  Шапката служи като „похлупак“, който не позволява на топлината да избяга. Шапката предпазва от вредните слънчеви лъчи. През студените дни ние не усещаме топлината на слънцето, но въпреки това вредните UVA и UVB слънчеви лъчи продължават да греят.

При новородени и малки бебета се препоръчват плетени шапки с високо съдържание на памук . Така главата на детето диша, но и все още задържа топлина. При по-големите деца, които са активни и играят навън се препоръчват шапки от полар . Той е най-добрата температурна бариера.

Шапката трябва да покрива добре челото и ушите на детето. Ушите на детето са тънки, но са с голяма площ и богато кръвоснабдени. Това предполага, че те измръзват много лесно. Много често децата не търпят шапки и често ги свалят – по тази причина закопчаване на шапката под брадичката е добро решение.

Много родители разглеждат шапката само като моден аксесоар и изборът на цвят е свързан само с актуалните тенденции. От гледна точка на сигурност и безопасност се препоръчва носенето на шапки в ярки цветове. Особено на места, където има струпване на много деца – ски писти , пързалки и подобни, ярката шапка прави детето по-видимо и би могла да предотврати сблъсквания и удари с други деца.

Свързани блог публикации

Тези модерни аксесоари ще внесат във визията на вашето малко дете много закачливост и стил. Това обаче е само допълнение към основната им функция. Прекрасните модели на шапки са сигурен източник на защита на бебешката деликатна глава, която има все още незакрепнала структура. Проектираните дизайни нежно обгръщат главата без да я притискат и й създават мек допир и комфорт по време на носене.

Вътрешните подплатени части са меки и осигуряват допълнителна защита и приятно усещане на мекота. Дизайнът е изключително интересен и разнообразен, като има артикули, които са с изчистени линии, подходящи за изписване от болнично отделение. Други съчетават различни форми на животни с ушички, връзки и пискюли или имат елегантен дизайн във вид на каскет, трети имат подплатени части за предпазване на бебешките уши, четвърти имат декоративни възли, меки ластични ленти по края и много други причудливи и интригуващи форми и дизайни.

Десенът на различни точки, кактуси, животни, ленти и райета, пеперуди и абстрактни форми е само част от многообразието от разцветки

За изработката на моделите са използвани органичен памук и други деликатни материи, които не съдържат вредни елементи. Багрилата за цветните модели не съдържат канцерогенни частици и са хипоалергични бои за текстил, трайни при  поддръжка и продължителна употреба.

Артикулите могат да се съчетават прекрасно с различно зимно, лятно и преходно облекло, като служат за защита и допълнителен аксесоар. Това ги прави мултифункционалния избор от всеки родител за визията и безопасността на неговото бебе или дете.

Създадени са от международните лидери в изработката на аксесоари за бебета и деца като полските лидери NINI и Pinokio, както и от Chicco, Benetton и други, следващи нормираните стандартите за безопасност и качество на продукта.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими