Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 440 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Електроника за бебе

Показани са 1-20 от общо 49 артикул(а)
Тамбура Слонче Fisher Price 288088
Trustpilot stars

Тамбура Слонче

Fisher Price
Испания
Редовна цена
-20%
25,99 лв Цена 20,79  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Категория електроника за бебе включва: бебефони и видеофони електрически люлки шезлонги електрически помпи за кърма електронни везни и кантари нагреватели за шишета нощни лампи пречистватели и овлажнители за въздух стерилизатори електронни термометри

Бебефонът и видеофонът позволява да наблюдавате детето със звук или със звук и картина на мобилно устройство или през компютър, смартфон или таблет, когато не можете да сте до него.  Възможно е връзката да е двупосочна да можете да говорите на детето.  Така сте спокойни, че детето е добре и Вие имате постоянното наблюдение върху него.  Устройството е компактно, лесно преносимо и може да се взима и когато човек пътува. Бебефонът също така има няколко функции, които улесняват родителите, може да: пускате музика на детето активирате дисплея да свети като нощна лампа има термометър, който сигнализира, ако температурата на детето не е в норма Бебефоните работят с батерии или включени в контакт.   Има и нови модели които изискват Wi-Fi. Класическите бебефони/видеофони се състоят от 2 части , едната част седи при детето, а другата преносима част е при родителите.

Бебешкия шезлонг е практично малко легло, което дава възможност за забавления, почивка и сън на вашето дете , компактните му размери го правят практичен за носене навсякъде с Вас. Бебешкият шезлонг е подходящ за деца от самото им раждане.  Повечето шезлонги имат арка с играчки, която да забавлява детето.  Електрическите модели имат допълнителни екстри като мелодии, вибрации, люлеене и светлини. Някои бебешки шезлонги са комбинирани да стават и на люлка, други имат сенник, с няколко позиции за накланяне, някои модели разполагат с допълнителна подложка за по-голям комфорт при използване.

Електрическата помпа за кърма е подходяща за кърмачки, които се цедят редовно – ежедневно.  Те са много по бързи от ръчните, също може да изберете и такава, която да изцежда едновременно и двете гърди. Причините, които могат да доведат до необходимост от изцеждане са препълване на гърдите или стимулиране на гърдите, когато родилката приема медикаменти или кърмата не е достатъчна за нахранване на бебето.  Ако майката и детето ще са разделени повече от 6 часа също е възможно да се създаде „запас“ от кърма.

Електронната везна не е задължителна , но тя много помага при отглеждането на детето.  На първо място тя тегли много по-лесно и бързо спрямо класическата везна.  Прецизни инструменти са и теглят много точно.  Между детските консултации при Вашия педиатър можете да правите междинни замервания на теглото.  Така следите как детето Ви наддава и тези междинни резултати Ви ориентират дали детето се развива в нормите.  Електронната везна е полезна и при храненето на детето.   Много майки не могат да преценят дали при кърмене детето приема достатъчно храна .  Тогава везната им дава решение с отчитане на теглото на детето преди и след храненето.

Обикновено това са уреди на ток, които на водна баня затоплят бебешката храна – мляко или пюрета до температура подходяща за хранене.  Предимството е, че уредът е пригоден за това и не са необходими приспособления, използване на печки и котлони.  Тези уреди имат вграден термостат и по този начин няма опасност да претоплите храната.

Нощната лампа е нужна на майката, не на детето.  При нощните кърмения приглушената светлина помага на майката да се ориентира по-бързо и лесно. Като цяло светлината през нощта дава грешен сигнал до човешкия мозък.  Така организмът произвежда по-малко мелатонин.  Това води до по-трудно заспиване, до по-лек сън и съответно неотпочиналост, раздразнителност и нервност. Нощните лампи са източник на спокойствие за деца, които се страхуват от тъмното или от чудовища.  Малките деца и бебета нямат такива страхове.  Подобни притеснения биха могли да се появяват при децата от две или три годишна възраст.

Здравословните нива на влажност са определени между 30% и 50%.  Влажност над 50% предизвиква зараждане на мухъл и размножаването на голям брой бактерии. Влажност под 30% подпомага разпространението на вируси и провокира неприятни респираторни усещания.  Тези нива се поддържат с овлажнители. Пречиствателите са важни в градска среда, където качеството на въздуха е влошено.  За да избегнем вдишването на фини прахови частици се използват пречистватели за въздух за закрити помещения.

Независимо дали ще кърмите бебето или ще го храните с адаптирано мляко, важно е да поддържате бебешките шишета и оборудване напълно чисти.  Това е от особено значение в първите месеци, когато детската имунна система не е достатъчно силна и не може лесно да се справи с опасностите. Стерилизаторите работят на принципа на превръщане на водата в пара, която унищожава различните видове опасни микроорганизми. Включват се директно към контакта, което премахва необходимостта от котлон или микровълнова печка.

За нормално отглеждане на детето си Вие ще се нуждаете от термометър за измерване на телесната температура, от термометър за измерване на стайната температура и термометър за измерване на температурата на водата при къпане.  Термометърът за измерване на телесна температура е необходим, за да следите здравословното състояние на детето си. С термометърът за стайна температура ще сте сигурни, че сте осигурили най-добрите условия за отглеждане на детето си. Термометърът за вода Ви гарантира, че за нежния детски организъм сте осигурили подходяща температура на водата за баня. Класическите термометри със стълб са по-бавни, а и за някои функции дори спрени от употреба.  Цифровите термометри са по-бързи и точни

Свързани блог публикации

Електрониката е навсякъде около нас и наистина ни осигурява всичко необходимо, свързано с ежедневието при отглеждане на дете и то още от първия ден на неговото раждане. Еволюиралата технология се е трансформирала в малки, практични предмети, които създават удобство, защита, сигурност и забавление на детето, като му осигуряват здрава и обезопасена среда.

Като пример за всеобхватното й приложение, магазинът предоставя на всеки родител, член на семейство и приятел артикули, които ще влезнат незабавно в употреба у дома или ще послужат като персонален и скъп като жест подарък.

За безопасността и нуждата от стерилна среда предлагаме необятен избор от артикули:

 • електрически стерилизатори за дезинфекция и готвене на пара
 • нагреватели на шишета
 • дигитални термометри
 • пречистватели на въздух
 • електроника за видеонаблюдение на бебето за спокоен сън
 • електрически помпи за кърма и други пособия, работещи с помощта на батерии или адаптери, контролирани лесно чрез вградени системи за управление, пестящи време и осигуряващи качествен резултат

Подобни продукти имат необходимите сертификат за изработка и гаранционен период на употреба като свидетелство за висококачествена изработка и функция. Предложенията за електрически артикули далеч не спират до уреди свързани само със здравата среда у дома. Тук идват най-прекрасните продукти за забавление, развитие и безспирна игра.

За малки бебета и пораснали деца, за рождени дни, празници, специални поводи и дори без повод, магазинът предлага:

 • интерактивни забавления като музикални шезлонги
 • забавни прожектори и лампи за осветление
 • музикални инструменти с вградени мелодии, ритми и инструментални звуци
 • невероятни микрофони за творчески изяви, комплекти и отделни класически инструменти за лични предпочитания

Всички, от които, имат за цел да развият детското въображение, слухови възприятия и координативни способности.

Всички налични продукти са изработени от висококачествена пластмаса, безвредни метали, текстил и натурално дърво, абсолютно безвредни за детския организъм и среда, следващи Световните директиви за стандарт. Виновниците за което са множество световни брандове като Avengers, BabyOno, Lego, NUK и много други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими