Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

139 лв. 320 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Електрически помпи за кърма

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Причините за използване на помпите за кърма са няколко – когато имате повече кърма от колкото е необходимо за храненето на детето . Ако все още кърмите, не желаете да спирате кърменето, но временно трябва да спрете даването на кърма, заради прием на лекарства. Тогава Вие трябва да продължите да изцеждате кърма до изчистването на организма от лекарствата. Ако кърмачето Ви е по-лениво в храненето си, Вие трябва да изцеждате гърдите си с цел избягване на възпаления, запушвания или образуването на бучки.

Електрическата помпа за кърма се смята за подходяща за майки, които се цедят редовно – по повече от един път на ден. Те са много по ефективни от ръчните, някои от тях имат възможност за изцеждане на двете гърди едновременно и пълното изцеждане става за много по-кратък период от време.

При помпи за кърма с батерии Ви препоръчваме винаги да държите батериите им напълно заредени. Така ще можете да ги използвате, винаги, когато са Ви необходими. Стерилизацията на помпите за кърма също е от голяма важност. Стерилизират се само частите които са в досег с гърдите и с кърмата.  При първоначалното разопаковане на продукта е необходима стерилизация на всички накрайници. След упортеба нактайниците могат да бъдат почиствани с вода и сапун, а стерилизацията е нужно да се извършва веднъж в денонощието. Спазвайте инструкциите на производителя относно начина на стерилизиране.

Помпите за кърма са изчислени правилно – това на практика елиминира възможността от травми или наранявания за кърмачката. Те остават улеснение и облекчение в заетото ежедневие на младата майка.

Избирайте електрически помпи за кърма от реномирани производители. Те имат развити научно-технически отдели, които са проектирали моделите, силата на всмукване и т.н. прецизно и ефективно. Помпите с няколко степени на изцеждане Ви дават възможност за изцеждане с различна сила и интензитет – това е допълнителен комфорт за Вас. Помпите, които са с приставки и за двете гърди пък ще Ви спестят допълнително време.

Свързани блог публикации

Като магазин, който мисли за доброто на всяка майка и нейното бебе, ние се фокусираме върху важните неща, които ще са от полза на всяка дама след раждането.

За да сме сигурни, че предлагаме правилните модели за електрически помпи за кърма, ние сме подбрали марки, които създават своите продукти на базата на специални изследвания. Те са съобразени с европейския регламент за безопасност и качество и осигуряват грижата, от която се нуждаете.

По тази причина моделите са изработени да имитират естествения процес на сучене на бебето. Те са снабдени с няколко режима на работа за стимулиране и нежно изцеждане. С помощта на силиконовия оребрен накрайник и неговата масажна функция се стимулира потока на мляко, което попада директно в шишето. По този начин имате възможност за директно хранене или за замразяване количеството кърма за следващо хранене.

Особено практично за динамичното ежедневие на майките, тези модели ще им осигурят нужното облекчение в гърдите, независимо от настъпилия момент. Помпите са лесно преносими с дискретен звук и дисплей за употреба през деня, нощта и дори извън дома. Те имат опция на режим за персонализирани настройки, което ги прави мултифункционално решение за конкретните нужди.

Възможността им да се захранват чрез адаптер или безжично с батерии, ги прави, неусетно, задължителен антураж към аксесоарите на всяка майка. Комплектите съдържат фуния за гърда, конектор, шише, двигателно устройство и други пособия спрямо модела, като някои разполагат с двойна помпа за едновременно изцеждане от двете гърди.

Изработката на артикулите следва деликатните извивки на жената и осигурява подкрепа на бебето, когато майка му не е наблизо.

Изработени са от висококачествени елементи и материали, които не съдържат бисфенол , фталати, латекс и други елементи, които могат да окажат влияние върху здравето на бебето. Цялостната композиция е изработена от брандове, целящи ефикасно и съвременно обслужване като Philips Avent, Medela, Lovi и други марки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими