Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

57 лв. 449 лв.

Електрически помпи за кърма

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Като магазин, който мисли за доброто на всяка майка и нейното бебе, ние се фокусираме върху важните неща, които ще са от полза на всяка дама след раждането.

За да сме сигурни, че предлагаме правилните модели за електрически помпи за кърма, ние сме подбрали марки, които създават своите продукти на базата на специални изследвания. Те са съобразени с европейския регламент за безопасност и качество и осигуряват грижата, от която се нуждаете.

По тази причина моделите са изработени да имитират естествения процес на сучене на бебето. Те са снабдени с няколко режима на работа за стимулиране и нежно изцеждане. С помощта на силиконовия оребрен накрайник и неговата масажна функция се стимулира потока на мляко, което попада директно в шишето. По този начин имате възможност за директно хранене или за замразяване количеството кърма за следващо хранене.

Особено практично за динамичното ежедневие на майките, тези модели ще им осигурят нужното облекчение в гърдите, независимо от настъпилия момент. Помпите са лесно преносими с дискретен звук и дисплей за употреба през деня, нощта и дори извън дома. Те имат опция на режим за персонализирани настройки, което ги прави мултифункционално решение за конкретните нужди.

Възможността им да се захранват чрез адаптер или безжично с батерии, ги прави, неусетно, задължителен антураж към аксесоарите на всяка майка. Комплектите съдържат фуния за гърда, конектор, шише, двигателно устройство и други пособия спрямо модела, като някои разполагат с двойна помпа за едновременно изцеждане от двете гърди.

Изработката на артикулите следва деликатните извивки на жената и осигурява подкрепа на бебето, когато майка му не е наблизо.

Изработени са от висококачествени елементи и материали, които не съдържат бисфенол , фталати, латекс и други елементи, които могат да окажат влияние върху здравето на бебето. Цялостната композиция е изработена от брандове, целящи ефикасно и съвременно обслужване като Philips Avent, Medela, Lovi и други марки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими