Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

116 лв. 176 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Кантари

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Свързани блог публикации

След раждане на бебето, важен ориентир за правилното развитие е стриктното следене на неговия ръст и тегло. С помощта на бебешката везна /кантарче/ родители и педиатри следят естественото наддаване при новороденото, като при нужда винаги могат да сверяват неговите стойности.

Все повече медицински центрове разполагат със съвременни електронни /дигитални/ кантарчета с отлична точност. Предимствата при използването им са неоспорими: точни, надеждни, с допълнителни функции / Hold , Tara/, лесни за използване, с изящна форма, следваща физиологичното развитие на бебешкото тяло. 

Ергономичната форма на поставката и заоблени краища гарантират безопасното отчитане и висока прецизност при измерване на теглото. 

Различните модели се отличават със стабилна конструкция и информация за оставащ заряд на батерията.

Електронните везни са снабдени с функция за стабилизиране на измерването, която гарантира точните параметри дори когато детето инстинктивно мърда. 

Всеки родител лесно се ориентира за точните  размери, защото LCD дисплеят на повечето модели е с ясен и голям циферблат, като дори запаметява последния резултат на мъника. Така мама се чувства сигурна и спокойна, че детето приема достатъчно храна, за да наддава нормално. 

Кантарчетата са екологично съобразени, за да пестят енергия, като се изключват автоматично след даден интервал от време. 

Нещо повече, някои от теглилките имат музикални функции за допълнително успокояване на бебока по време на меренето.

Масовите дигитални везни гарантират прецизно претегляне от 30 гр до 20 кг. 

При правилно използване и съхранение уредът може да се използва продължително време и е чудесен помощник на цялото домакинство.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими