Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 94 лв.

Хигиенни пособия за бебе

Показани са 1-20 от общо 288 артикул(а)
Нокторезачка Canpol 79615
Trustpilot stars

Нокторезачка

Canpol
Полша
Редовна цена
-16%
5,89 лв Цена 4,95  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Нещата, които са задължителни за добра бебешка хигиена са детски ножици или нокторезачки, клечки за уши, гребен или четка за коса и детска четка за зъби (на малко по-късен етап).

Бебетата много често се драскат по лицето. Причината за това е, че те не могат да контролират ръцете и краката си до шестата седмица . Движенията на бебето стават контролирани едва между 4 и 6 месец . За да се минимизират тези одрасквания можете да режете ноктите на ръцете и краката .

Бебешките нокти растат по-бързо от тези при възрастен. Наблюдавайте ги и когато видите, че ноктите са израснали ги изрежете. 

Клечките за уши са предназначени за почистване на ушната мида, входа на ушния канал, гънките на ушите. Те се използват и за почистване на определени места с гънки на кожата, почистване между пръстите на ръцете и краката, около носа и очите.

Редовното ресане на бебето с мека четка за коса подобрява кръвообръщението в скалпа и стимулира растежа на нова по-здрава коса на детето. Ресането на бебето го кара да се отпусне. То има терапевтичен ефект за нервната система на детето и го предразполага към спокоен сън. Редовното ресане на бебешката коса подпомага развитието на централната нервна система . Така детето Ви ще има здрав мозък. Редовното ресане на бебешката коса подпомага кожата на бебешкия скалп да е здрава.  Така механично се премахват всички корички и крусти.

Някои бебета се раждат без коса, други се раждат с много коса. В този смисъл няма точно предписана възраст. Най-важното е да имате четка за коса или гребен, които да се за бебе.  Не използвайте четки и гребени за възрастни. Тези „инструменти“ не са подходящи са деликатната бебешка глава .

С появата на първите зъби започва нежното им миене. Тогава се използва нежна, мека и малка четка и вода. На възраст от 18 месеца детето трябва да започне да мие пълноценно зъбите си с четка и паста за зъби , които са подходящи за неговата възраст.

Свързани блог публикации

Най-важното условие по отношение на човешкото здраве е хигиената. Тя е особено важна, когато става въпрос за вашето бебе, което е много уязвимо и податливо на микроби и вируси от всякакъв вид. Причината за това е, защото неговата имунна система не е като тази при възрастните. 

За новородените дори и най-малкият микроорганизъм е способен да подейства зле и то до такава степен, в която те се разболяват на момента. Ето защо е нужно хигиената да е на ниво, но за да бъде тя отлична е нужно малчугана да разполага с правилните пособия.

Навиците също са от значение и те трябва да бъдат представени на детето възможно най-скоро, но без хигиенните продукти той/тя няма как да ги осъществи. Посещавайки страницата на Кидсо ще останете изненадани, защото тук ще откриете всичко от първа необходимост.

В селекцията им е възможно да срещнете :

За спокойствието на родителите е важно да отбележим, че всички те са сертифицирани със сертификат за безопасност. Материалите използвани за направата им са изключително надеждни и сигурни, така че не е необходимо да се тревожите за нещо.

Едни от най-основните продукти, които отговарят за грижата на хигиената на вашето новородено дете са четките за зъби и хигиенните кошчета за пелени. По принцип магазинът им разполага с обикновени и електрически четки, но те са препоръчителни за по-големи деца.

Ако това не ви устройва винаги можете да разчитате на стандартните четки за зъби. Те са доста интересни, тъй като повечето от тях притежават стилен външен вид, изобразяващ анимационни герои. 

Благодарение на дизайнът им детето ви ще чака с нетърпение да дойде момента в който да ги използва. По този начин ще успеете да внедрите в него един полезен навик, който ще му подпомага в поддръжката на оптимална хигиена.

Кошчетата за еднократни пелени са нови продукти на пазара, които оправдаха очакванията на всички. Препоръчваме ви ги силно, тъй като те са изключително ефективни и практични. Предпазват от неприятната миризма и са способни да поемат до 28 опаковани пелени.

С помощта на това приспособление ще спестите непрестанната нужда от изхвърлянето на боклука, защото вместо няколко пъти ще го правите само веднъж. Кошчето е изградено от надеждна пластмаса, но въпреки това не трябва да оставяте детето без надзор около него.

Уверяваме ви, че щом сте избрали Кидсо няма и да съжалявате за миг. Техният професионален екип знае от какво точно се нуждаят малчуганите, така че винаги може да им се доверите, ако се двоумите между няколко продукта.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими