Филтриране по

Сезон

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 94 лв.

Био почистващи препарати

Показани са 1-20 от общо 50 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Био почистващите препарати носят редица позитиви в ежедневието ни, подпомагат чистотата на средата, в която живеем, подкрепят здравето ни - те са изключително ефективни, безопасни и лесни за употреба . Базирани на растителни и минерални съставки, с био-ензими и пробиотици, те не само щадят чувствителната кожа и предпазват от инфекции, но се препоръчват за хора, страдащи от алергии и астма. Далеч по-безопасна и природосъобразна алтернатива от силните химикали на масовите почистващи препарати. Не съдържат ароматизатори, без избелители на хлорна основа, без токсични или абразивни съставки, силно препоръчителни за използване в къщи със септични и други видове автономни канализации.

Основна отличителна характеристика на био продуктите е, че не съдържат силни химикали или отровни токсини, които биха навредили на здравето ни. Традиционните препарати са със значително количество вредни вещества, които в голяма степен „отключват“ различни алергии и кожни раздразнения. Наскоро норвежки специалисти доказаха в свое проучване, че домакините и професионалистите, които редовно използват масовите почистващи спрейове/гелове/ прахообразни вещества, излагат на риск здравето на белите си дробове. Био препаратите: не вредят на дихателните органи екологични са с щадящи формули почистват и дезинфекцират на микроскопично ниво концентрирани икономични

Не, въпреки търговските „претенции“ на много производители. Съветваме Ви да търсите на опаковките и в съдържанието на препаратите отличителни знаци и символи, които утвърждават БИО произхода на продуктите, сертифициращите ги асоциации и контролни национални и международни органи. Най-сигурният начин да проверите био-препаратите е като се запознаете с международните сертификати за качество, които гарантират органичния произход и високо качество. В ЕС такъв е регламентът CLP – урежда начинът, по който химикалите и продуктите, които ги съдържат, са етикирани и опаковани . Какво съдържат био почистващите препарати /перилни препарати, за съдове, за баня, кухня, под, стъклени и други повърхности? Сертифицираните био/органик/натурални препарати най-често съдържат: ензимни и пробиотични формули, био контролирани растения вода избелващи вещества на кислородна основа нейонни повърхностно активни вещества глицерин и др.  Не съдържат: синтетични консерванти химикали фосфати оцветители животински мазнини Те са напълно разградими, не вредят на почвата, въздуха или околната среда. Био препаратите са щадящи и към дома – мивки, бани, перални , съдомиялни, мебели, килими и др. Отсъствието от състава им на вредните формалдехиди, фосфати, ароматизатори ги прави подходящи за употреба от хора с раздразнителна кожа.

Сертифицираните био/органик/натурални препарати най-често съдържат : ензимни и пробиотични формули  био контролирани растения  вода  избелващи вещества на кислородна основа  нейонни повърхностно активни вещества  глицерин и други Не съдържат синтетични консерванти, химикали, фосфати, оцветители, животински мазнини. Те са напълно разградими, не вредят на почвата, въздуха или околната среда.  Био препаратите са щадящи и към дома – мивки, бани, перални, съдомиялни, мебели, килими и др. Отсъствието от състава им на вредните формалдехиди, фосфати, ароматизатори ги прави подходящи за употреба от хора с раздразнителна кожа. 

Свързани блог публикации

Повечето от почистващи продукти, които използваме през ежедневието са все още основани на съставки, генерирани от изкопаеми ресурси. Въпреки това обаче с напредването на технологиите и човечеството вече са налице и такива, които са частично базирани с био същност.

Разликата в био почистващата стока е, че производителите заменят съставките на фосилна основа с био такива, добити от растително масло или ензими. От една страна растителното масло използва повърхностно активни съединения, понижаващи напрежението, докато от друга ензимите подобряват измиването.

Тези две подробности са ключови и именно поради това този тип артикули, спечелва вниманието на всички. Днес те са широко използвани и съревнованието между всички масови производители е по-голяма от всякога. Всеки иска да излезе начело със своето произведение и съответно максимално да задоволи своят потребител.

Ако и вие желаете да изпитате преимуществата, които допринасят емблематичните на 21 век продукти останете с нас, тъй като се намирате на правилното място. Нашият онлайн магазин предоставя над 40 вида приспособления за перални машини, като всеки е обозначен с титлата – Еко.

В каталогът ни ще се натъкнете на следните видове :

Това е само част от нашата богата гама, така че определено отделете няколко минути, за да направите съществено разглеждане. Нашите натурални почистващи препарати са само и единствено на водещата американска компания – Tri-Bio. Те са познати сред мнозинството, като бранда, целящ да промени света.

Всеки един техен артикул е произведен под строгото наблюдение на водещи институции по безопасност. Преди пускането в продажба те провеждат редица тестове, които в края на краищата биват преминати успешно от американският производител. Това от своя страна означава, че не трябва да се тревожите за нищо, когато ги използвате.

Техният състав се състои основно от изцяло натурални елементи. Те от своя страна не довеждат до никакви негативни последици за човешкият организъм, а вместо това допринасят за ароматизиране, омекотяване и цялостно подобряване на вашите дрехи и кожа, ако разбира се ги използвате под формата на течен сапун. 

Доверявайки се на Кидсо ви гарантираме, че няма да бъдете разочаровани. Нашият специализиран екип е винаги в готовност да окаже съдействие, така че в случай на възникнали въпроси се обърнете незабавно към тях.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими