Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 20 лв.

Перилни препарати

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Прегледайте съдържанието на продукта – качествените препарати за новородени и деца не трябва да съдържат „оптични избелители“, ПАВ, оцветители, ароматизатори или консерванти . През първите 6 месеца от раждането на бебето се доверявайте само на изпитани марки и търговци, за да минимизирате риска от алергии и кожни раздразнения.

Според специалистите, ако сте напълно сигурни, че вашата рожба няма чувствителна кожа , бихте могли да пробвате и с прах за пране за възрастн и. Честа практика е, обаче, родителите да се доверяват на специализирани перилни препарати за новородени и деца. Тяхната формула е по-щадяща към чувствителната детска кожа, с по-малко химически вещества и консерванти. Бебешката кожа е 5 пъти по-тънка от тази на възрастните, с незряла бариерна функция до втората година от живота на детето. Затова е препоръчителна употребата на специализирани перилни продукти.

Винаги перете бебешките дрехи и постелки отделно от тези на останалите членове на семейството. Бебешката имунна система е неукрепнала и податлива на микроорганизми и бактерии, към които възрастните са устойчиви. Не рискувайте да пренесете тези микроорганизми върху детските дрешки.

Когато пазарувате, избирайте продукти, на които изрично е изписано „подходящо за новородени“ и деца . Перилните препарати не трябва да съдържат парфюми, хлор, фосфати и да са с по-малко ПАВ /повърхностно активни вещества /. Ако имате възможност, купувайте продукти със сребърни йони.

Изберете най-дългата програма с възможно най-високата температура . Прането при ниска температура на водата от 30 градуса не унищожава стафилококовите бактерии в прането. При пране на 60 градуса повечето бактерии загиват.

Определете гардероб или шкаф само за съхранение на бебешките дрешки . Подредете ги по вид, сезон, размери, за да ви бъде удобно, лесно и практично. Така ще предпазите дрешките и принадлежностите от прах, акари, бактерии. Дерматолозите препоръчват до 9-12 месечна възраст , с цел допълнителна дезинфекция, да се гладят на пара всички бебешки дрехи. След захранване на бебето използвайте подходящи лигавници.

Свързани блог публикации

Когато става въпрос за грижата на вашето дете вие по никакъв начин не трябва да я пренебрегвате. Това също така се отнася и за почистването на техните дрехи. Всеки е наясно, че кожата на малчуганите е изключително деликатна, така че бъдете крайно внимателни и предпазливи с нея.

Избирането на висококачествени дрехи, които да не водят до алергии е едно, но запазването на тяхната трайност и положителни преимущества е съвсем друго. За целта вие ще се нуждаете от надежден перилен препарат, гарантиращ максимална защита и почистване.

Нередовното почистване е равносилно на некачествена хигиена и тя съответно може да бъде доста опасна за новородените. Именно поради това вие трябва да се уверите, че редовно извършвате поддържащият процес, използвайки не който и да е било препарати, а само най-елитните от всички.

Точно тези ще откриете и на конкретната страница върху която се разполагате в момента. Случайност или не Кидсо е тук за вас и именно поради това ви съветваме да ни се доверите. В края на краищата вие ще бъдете безкрайно удовлетворени от неповторимите принадлежности.

В обширният каталог ще попаднете на следните доброкачествени препарати :

  • Прах за пране
  • Течен перилен препарат
  • Течен препарат за бяло и цветно пране
  • Омекотител

Всеки един от споменатите е собственост на престижно доказалите се марки – Chicco, Tri-Bio и Teo Bebe. Те от своя страна използват само и единствено безвредни материали при тяхното изработване. За изненада на мнозина някои от тях дори разполагат със сертификати за сигурност. Това означава, че всички Европейските норми за безопасност са спазени.

В случай, че вашият препарат е свършил ние ще се погрижим за неговото подновяване. Поръчвайки още сега ще разполагате със забележителната възможност да се възползвате от нашата експедитивна доставка. Тя се осъществява в порядъка от няколко дни, така че чакането определено ще си заслужава и ще бъде неосезаемо.

По отношение на цената вие няма да бъдете ощетени. Артикулите варират от 6 до 17 лв., като всичко зависи от тяхната разфасовка. Освен това е важно да добавим, че перилните приспособления са изцяло предвидени за децата. Както казахме те са с чувствителна кожа и следователно съставките няма да въздейства негативно на нея.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими