Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

18 лв. 18 лв.

Степенки за тоалетна

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това е уред, който улеснява отглеждането на Вашето дете. С тази „мебел“ детето достига по-лесно до мивката, за да измие ръцете си или да си измие зъбите. В допълнение така се достига и по-лесно до тоалетната чиния, за да се обслужат? Използването на степенка или стъпало дава увереност на децата. Така те стават самостоятелни и от психологическа гледна точка те съзряват и се развиват в правилната посока.

Най-честата препоръка е да се използва от 18 месечна възраст. Ако детето се развива по-бързо и ходи уверено е възможно и по-рано да започнете експлоатацията му.

Най-разпространените столчета са с едно или две стъпала. Столчетата с едно стъпало са широки около 30 см. и високи около 26 см. Столчетата с две стъпала са отново с ширина около 30 см. и са с височина при първото стъпало около 15 см. и обща височина около 35 см. Всички размери са ориентировъчни и зависят от дизайна избран от различните производители.

Материалите , които се използват са дърво или пластмаса. Дървените са по-традиционни и екологични. Най-големият недостаък при тях е, че под влияние на вода и влага могат да се деформират. Те не могат да се измият с вода и сапун под душа , а трябва само да се забърсват. От тази гледна точка дървената степенка или стъпало за баня е по-трудна за поддръжка. Пластмасова степенка или стъпало е също популярно решение . Предлагат се в много и различни, модерни цветове. Те са много по-леки и дълготрайни. Могат лесно да се измият дори и с агресивни препарати на хлорна основа, след това да се изплакнат с вода. Това прави почистването им значително по-лесно.

Съобразете се с пространството, с което разполагате . При по-ограничено място избирайте модели, които могат да се сгъват Ако желаете да съхранявате степенка или стъпало за баня без да го използвате за определен период от време, избирайте модели, които могат да се сглобяват и разглобяват или сгъваеми модели Добрите дизайни на степенка или стъпало за баня са с нисък център на тежестта и съответно са много стабилни Удобните и ергономични степенки или стъпала за баня имат отвори от двете страни, които улесняват местенето и пренасянето им Сигурната степенка или стъпало за баня е със специални покрития против подхлъзване. Обикновено това са гумени бобчета з алепени по зоните върху, които се стъпва. Подобни гумени ограничители се слагат и в основата на столчетата, за да не се плъзгат по мокър под.

Свързани блог публикации

Най-прекрасното нещо, на което можете да бъдете свидетел, като един родител е израстването на вашият малчуган. Да това ще отнеме прекалено много време, но то сякаш ще премине неусетно. Ето защо е важно през този период на растеж, вие да осигурите най-доброто за него.

Това варира от образователни играчки доаксесоари за банята. Като цяло банята е свещено място, където малкият провежда своите рутинни задължения относно своята лична хигиена. Миенето на зъбите е най-съществено от всички, но понякога обаче височината може да възпрепятства достигането на четка или пък самата мивка.

В такива непредвидени ситуации не е изключен факта, той/тя да загуби своята увереност. Именно тук влиза вашата роля, тъй като трябва да окажете помощ в превъзмогването на този етап. Един от начините това да се осъществи е, като му закупите така наречените степенки за тоалетна. 

За ваше щастие точно тях ще откриете и на текущата страница върху която се намирате. Онлайн магазинът на Кидсо е лицензиран представител и вносител на един от най-добрите стоки из цял свят. Всички те са специфично предназначени за малчуганите и поради това редица родители остават повече от доволни.

В популярният им каталог относно хигиенните пособия ще попаднете на следните артикули :

  • Подложки за стъпване
  • Стъпало за баня
  • Двойно стъпало за баня и други

С тяхна помощ вашето дете вече няма да изпитва затруднения. Практичните степенки ще му подпомагат винаги и следователно той ще може да застане спокойно пред огледалото, за да почисти своите зъби или лице. След като порасне на достатъчна височина придобитата увереност от превъзмогването на проблема ще тласне неговото развитие още повече.

Това са само част от причините, поради които ви съветваме да се доверите на атрактивните продукти. Освен това те са собственост на представителни марки, като – Chipolino, Lorelli и BebeDue. За производството им е използвана висококачествена пластмаса, която всъщност е и напълно безопасна за експлоатация.

В случай, че се нуждаете от повече детайли за доставката или самият продукт, силно ви препоръчваме да се свържете с нашият екип. Те са винаги в готовност да предложат съдействие на нашите всеотдайни клиенти, така че в това отношение няма да бъдете никак ощетени. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими