Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

19 лв. 39 лв.

Торби и кошчета за пелени

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Ако искате да си спестите неприятната и вредна миризма на пълни, нехигиенични памперси, вземете си кош. Това е антибактериален уред, който практично събира пълните бебешки пелени и ви улеснява в опаковането и безвредното им съхранение.

Всеки уред е придружен с детайлно ръководство за експлоатация. Лесен за подготовка и употреба, следвайте инструкциите на производителя.

Кошовете в масовия случай включват поне по една касета за обработка на използваните еднократни пелени . Касетата съхранява торбичките, в които се опаковат памперсите. Торбичките са обработени с антибактериални съставки, които елиминират неприятните миризми. Една касета е достатъчна за до 180 пелени.

Кошовете на различните брандове могат да съхраняват различен брой използвани памперси – средно между 18 и 30 . Така си спестявате неколкократно изхвърляне на боклука.

Свързани блог публикации

Смяната на пелени е рутинен процес, който трябва задължително да бъде извършван от всеки един отговорен родител. Независимо дали сте настоящ или бъдещ такъв, винаги трябва да бъдете подготвени за тази ситуация и да реагирате на време.

Колкото и досадно да ви се струва това задание то е ваша отговорност за която трябва да се погрижите. Реално погледнато смяната е съществено елементарен процес, но щом настъпи момента за изхвърлянето на пелените повечето хора, както и вие изпитвате трудности.

Причината за това е, защото не разполагате с удобно средство, което да улеснява тази дейност. Вместо това е нужно да отидете до кошчето за отпадъци в другата стая и да оставите вашият малчуган самичък върху масата за повиване.

В крайна сметка това може да бъде крайно опасно за него, тъй като шанса за инцидентно нараняване е висок. Именно поради това ви съветваме да избягвате този сценарий и да потърсите друго решение. Предполагаме че вече сте учудени какво може да бъде крайното заключение ?

Алтернативният вариант, който определено ще ви бъде от полза може да бъде открит несъмнено на конкретната страница върху която се намирате. Онлайн магазинът на Кидсо разполага с всички средства необходими за полагането лесна и пълноценна грижа. Ето защо ви съветваме още днес да им се доверите.

Каталогът им от хигиенни пособия се състои от следните артикули :

  • Хигиенен кош за еднократни пелени
  • Касета за кош
  • Комплект касети за кош

Благодарение на тези универсални и свръх технологични устройства смяната вече няма да представлява толкова мъчителна задача. Избирайки функционалното кошче вие ще бъдете повече от удовлетворени. Употребата му е лесна и практична и единствено е нужно да го поставите близко до вас.

Капацитета му на складиране е огромен и заедно с това напълно изолиращ миризмите. Когато пакетиращата касета се препълни единствено е нужно предварително да я замените с нова и след това отново да продължите с вашите всекидневни грижи. Всички продукти от този вид са на популярният производител – Tomme Tippee.

Бранда от своя страна използва само и единствено благородни материали при изработката на тези приспособления. За тяхното производство те се доверяват на висококачествена пластмаса, която впечатлява всички. Нейната здравина и надеждност са повече от блестящи, така че в това отношение не сте ощетени.

При необходимост от помощ или съвет относно използването на продукта можете да се свържете с нас. Обратната връзка и коректното отношение са водещи неща за Кидсо и именно поради това силно ви препоръчваме да ни се доверите.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими