Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 1338 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Играчки за бебе

Показани са 1-20 от общо 239 артикул(а)

Свързани блог публикации

Когато става въпрос за играчки, думите са излишни. Страницата на магазина ще ви впечатли и осигури всякакъв вид забавление за нуждите на бебетата от новородена възраст, следвайки тяхното развитие и растеж. За желанието от тяхна страна да опознава света чрез всичките си сетива, магазинът предлага удобни играчки от безвредни материали като чесалки и гризалки, които ще са занимателен обект за бебето заедно с това ще има  възможността да стимулира растежа на зъбките. 

За максимално забавление може да заложите на кът с активна гимнастика,  музикални и люлеещи се играчки с меки части, плюшени играчки и много други предмети, развиващи фината моторика на детето и неговия кръгозор на познания. За следващите етапи от развитие на малчугана ще намерите прекрасни проходилки, колички и мотори за ръчно придвижване с крака, дъски за креативно чертаене и рисуване, конструктори, пъзели, електрически музикални инструменти, типично мъжки колички и кукли за момиченца, занимателни и образователни кубчета за сглобяване, смартфони и интерактивни плюшени приятелчета, творчески комплекти за рисуване и моделиране и редица други прекрасни предложения за личното развитие и интереси на всяко отделно дете.

Вложените любов и идея за направата на всички продукти, гарантират у децата атрактивно и логично мислене, творчески прояви и безгранични забавления. Изработката на артикулите е съобразена с международните директиви за качество и безопасност, като материалите за тяхното създаване не съдържат вредни частици и елементи. Подбрани са материали само  с високо качество, съдържащи антибактериални и антиалергични свойства

Дизайнът е съобразен с бебешката и детска безопасност, снабден с меки, заоблени форми. Цветовете, аксесоарите и детайлите са изработени тата, че да впечатляват децата, да ги провокират да развиват своите заложби и интелектуални способности.

А марките довели до  създаването на страхотни играчки за бебета и деца са световни и български производители като Fisher Price, SES, Cangaroo, Dino Toys, Lorelii, IMC toys и много други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими