Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 121 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Всички играчки за бебе

Показани са 1-20 от общо 28 артикул(а)

Свързани блог публикации

Разнообразието от всякакъв вид играчки на страницата на магазина е изпъстрено с увлекателни, образователни и стимулиращи правилното развитие на всяко бебе играчки. Огромния асортимент ви позволява да предложите на вашите деца да развият своите когнитивни и физически умения и да опознаят света чрез призмата на приказния свят на играчките.

Съобразени с растежа на бебето, магазинът предлага продукти за  пръв контакт от новороденото бебе.

Това са специално изработени продукти като:

  • плюшени играчки с интерактивни свойства
  • дрънкалки
  • чесалки
  • музикални кутии
  • активни гимнастики и куп други артикули, приспособени да задоволят и развият бебешкото любопитство

Това са атрактивни на вид играчки, които имат за цел да задействат двигателните функции, координативните умения и сетивните възприятия у съзряващото бебе. Чрез цветове, мелодии и форми вашето дете ще се сблъска с различни усещания и преживявания, които ще му позволят да формира в съзнанието си основни качества на предметите.

За следващите етапи на развитие, свързани със самостоятелно ходене и прохождане, магазинът ви предоставя безопасни средства като проходилки и буталки, които ще осигурят стабилния баланс на вашето дете, ще го сблъскат с предпоставката за различните разстояния и ще затвърдят неговата мускулатурна и костна система.

Нашето филантропично гледище задължава да осигурим на вашите деца артикули, които да развиват техните креативност, образователни способности, сръчност и индивидуален стил. Затова може да заложите на:

  • творчески комплекти за рисуване и моделиране
  • дъски за чертане и писане
  • дървени конструктори и сметала
  • пъзели
  • мозайки и много други занимателни и образователни игри

Всеки артикул цели релевантно усвояване на процесите на развитие за здравословен растеж и безгрижно детство. Следвайки строгите директиви по световните стандарти за качество на продуктите, нашите модели са осигурени от сертификати за качествена изработка. Предоставени са от лидерите на пазара, утвърдени като еталон за детски и бебешки играчки и стоки като Amaya, Cgicos, Inter Baby, Fisher Price и много други брандове с безпрекословни стил и опит.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими