Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

10 лв. 55 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

За кошара и количка

Показани са 1-20 от общо 24 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Количките имат основното оборудване, за да може детето Ви са е осигурено и д се вози безопасно в тях. Много улеснения, които ще направят ежедневието Ви по-лесно не са добавени към Вашата количка . В зависимост от различния начин на живот на различните родители, нуждите от аксесоари за количка са различни.

Най-използваните аксесоари за количка са: Дъждобран Сенник Подложка Чувал за количка Играчка за количка Чанта за количка Поставка за чаша

Това е аксесоар, който Ви дава гъвкавост за разходките с количка. Предимствата му са, че сте гъвкави и можете да реагирате бързо на резки промени във времето, лесно и бързо се закрепва за количката, лек е, компактен е и не на последно място е на достъпна цена.

Бебетата имат период, в който вече са достатъчно големи и не спят постоянно в количката. Тогава имат нужда от забавление по време на разходката или пазаруването. Повечето играчки за количка са интерактивни – със светлини и музика и лесно могат да се пускат и спират от самото дете. Така те привличат вниманието му, предизвикват го да ги пуска и спира и да ангажират вниманието му . В зависимост от закрепването си играчките за количка са два вида – арки играчки на верижка . Арките се закрепват на двете срещуположни страни на количката и образуват полукръг над детето. Играчките на верижка се закрепват не единия край на количката и детето ги държи в ръце без родителят да има притеснение, че играчката може да падне. Играчките за количка най-често будят интереса на детет о в същия период когато му никнат и зъбите. Като резултат от това детето много често ги лапа и дъвче. По тази причина те трябва да са безопасни: да не съдържат BPA да нямат остри краища, които да разранят бебешката уста да са направени така, че да не може от тях да се откъсне нищо, което да бъде погълнато

Свързани блог публикации

За най-малките членове на семейството Kidso предлага невероятни мултиактивни и музикални играчки с интересни функции да се приспособяват към детското легло и количка.Те светят, дрънчат, вибрират и издават нежни, класически мелодии, които привличат вниманието на всяко малко бебе.

Изработени са от безвредни и щадящи бебешкото здраве материали. За техните деликатни цветове са използвани безвредни оцветители и багрила, затова са подходящи за децата в новородена възраст. Идеята на тяхното поставяне и прикрепяне е съумено с все още нездравите и некоординирани бебешки движения. По този начин те винаги ще своят в полезрението на бебето и ще го забавляват със своите причудливи форми.

Прикрепят се към бебешката количка или кошара с помощта на клипсове, велкро лепенки и универсални щипки, които се прикрепят здраво без страх от неволно падане. По този начин вашето бебе ще развива своите двигателни функци, подразнено от своето любопитство.

Музикалните звуци и вибрации ще стимулират слуховите възприятия, а красивите съчетания от цветове и форми ще съставят трайна подребда от предмети и тяхното значение в паметта на вашето бебе. Иначе казано, нашият магазин се грижи за когнитивните и сетивни възприятия и развитие на вашето дете с много любов и нежност.

Като изцяло плюшени играчки или само с плюшени аксесоари, както и с меки пластмасови части, нашите играчки ще осигурят максимално забавление и възможност за опознаване на съвсем нови за бебето неща. А вечер ще се превръщат в успокояващи нощни лампи с деликатна светлина и приятни за слуха мелодии.

Моделите се съчетават прекрасно и с рамката на бебешката количка или нейния корпус. Ще се фиксират там и ще забавляват децата през целия период на разходката.

Изработката на артикулите е дело на майстори в бранша, които по международните стандарти творят играчки с нежна грижа за вашите деца. Това са Tuc tuc, Chicco, Inter Baby  и много други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими