Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 13 лв.

Накрайници за кърмене

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Кърменето дава най-добрия старт в живота на бебето. То осигурява ключови хранителни вещества и имунна защита, незаменимо чувство на близост и задоволство.

Поради различни медицински и физиологични причини, някои майки имат нужда от помощта на допълнителни аксесоари за кърмене – т.нар. накрайници или още известни като силиконови зърна. Поставят се върху гърдата преди кърмене, като подпомагат засукването и компенсират някои проблеми при новороденото. 

Изработени са от тънък, безопасен силикон, задължително без аромат и вкус, за да не променят качествата и полезността на кърмата.

Протекторите облекчават храненето на бебето дори когато зърната са раздразнени и чувствителни. Специалната им форма / на шапка или пеперуда/ цели да запази максималния контакт между кожата на майката и детето. Бебето усеща допира  и миризмата на мамината кожа, А това е ключово за стимулиране производството  и притока на кърма за успешно хранене.  

Използвайте накрайници според размера на зърното на гърдата, за да се предпазите от раздразняване и дискомфорт. 

Протекторите са напълно безвредни – изработени от ултра фин, чист и лек медицински силикон, който имитира естествените форми на майчините гърди, както и усещането за тях. А това подпомага по-лесното отвикване от употребата на накрайниците.

Те са помощно средство, което се практикува в дадени ситуации и за предпочитане под наблюдението на консултант по кърмене или лекар. Така ще си спестите риска от намаляване на количеството кърма или проблеми със сукането на бебето. 

Продуктът е добавен към желани продукти