Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 69 лв.

Накрайници за кърмене

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Кърменето дава най-добрия старт в живота на бебето. То осигурява ключови хранителни вещества и имунна защита, незаменимо чувство на близост и задоволство.

Поради различни медицински и физиологични причини, някои майки имат нужда от помощта на допълнителни аксесоари за кърмене – т.нар. накрайници или още известни като силиконови зърна. Поставят се върху гърдата преди кърмене, като подпомагат засукването и компенсират някои проблеми при новороденото. 

Изработени са от тънък, безопасен силикон, задължително без аромат и вкус, за да не променят качествата и полезността на кърмата.

Протекторите облекчават храненето на бебето дори когато зърната са раздразнени и чувствителни. Специалната им форма / на шапка или пеперуда/ цели да запази максималния контакт между кожата на майката и детето. Бебето усеща допира  и миризмата на мамината кожа, А това е ключово за стимулиране производството  и притока на кърма за успешно хранене.  

Използвайте накрайници според размера на зърното на гърдата, за да се предпазите от раздразняване и дискомфорт. 

Протекторите са напълно безвредни – изработени от ултра фин, чист и лек медицински силикон, който имитира естествените форми на майчините гърди, както и усещането за тях. А това подпомага по-лесното отвикване от употребата на накрайниците.

Те са помощно средство, което се практикува в дадени ситуации и за предпочитане под наблюдението на консултант по кърмене или лекар. Така ще си спестите риска от намаляване на количеството кърма или проблеми със сукането на бебето. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими