Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 28 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бельо за кърмене

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Повечето жени могат да изкарат първите 12-14 седмици от бременността без да изпитват нужда от нови дрехи, но с наедряване на тялото, нуждата от нови попълнения в гардероба нараства. След 4-я месец повечето мами започват да усещат необходимостта от подходящи потници, бикини, сутиени и др.

Преценете от какви дрехи имате нужда според динамиката и начина ви на живот. Съобразете материята - от дерматологична гледна точка най-подходяща е памучната – тя е нежна към кожата и с перфектно дишаща повърхност. Определете дизайна и модела /под или над корема/, избирайте класически цветове, бъдете практичн и – носете удобни дрехи, самата бременност Ви прави още по-чаровни и неповторими. Насладете й се!

Обичайно бъдещите мами започват да носят специални бикини, колани, сутиени, потници с лед 3-4я месец от бременността си . Сутиените, подкрепящи кърменето чрез лесно разкопчаване са практични и удобни по време на целия кърмачески период. За следродилния период предлагаме специално стягащо бельо и еластични колани, подкрепящи бързото възстановяване на нормалната фигура.

Свързани блог публикации

Ако планирате да кърмите вашето бебеили вече го правите вероятно в даден момент сте се запитвали многократно относно облеклото, което е най-подходящо за този процес. Отговорът на този важен въпрос обаче трябва да знаете много преди началото на самото кърмене.

Реално погледнато има два типа дрехи, тъй като едни от тях се носят много по-лесно от други. Надяваме се, че сте имали предположения от приятели и следователно сте проверили всички източници. Въпреки всичко истината е, че подходящите дрехи могат и ще улеснят значително живота ви през натоварените дни с новото бебе.

Те ще елиминират дискомфорта и следователно вие ще можете спокойно и практично да храните вашият малчуган почти навсякъде. Именно поради това ви съветваме да дадете шанс на тези одежди, защото в край на краищата ще останете приятно очаровани. За да се възползвате от всички преимущества се нуждаете от висококачествени.

Точно такива ще успеете да откриете и в сайта на Кидсо. Богатият им инвентар се състои от всякакви принадлежности спомагащи за грижата на децата. Те са произведени от водещи компании, които са със световно доказан статут, така че в това отношение няма за какво да се тревожите.

На конкретната страница ще се натъкнете на следните артикули :

С тяхна помощ грижата за вашето дете ще бъде несравнимо олекотена. От гледна точка на качеството е редно да споменем, че брандовете производители, които са съответно – BabyOno, Canpol и Mycey, използват само и единствено благоприятни материали при тяхното изграждане.

От своя страна те няма до доведат до раздразнение, както на вас, така и на малкият. Причината да ни повярвате за това е, защото стоката е преминала през множество тестове. Именно от там тя придобива своите сертификати, доказващи автентичност и сигурност по отношение на стандарта.

Ценовия диапазон в който варират е изключително нисък. Напълно е възможно да откриете желаният продукт на цени от 5 до 30 лв, така че побързайте, докато все още има налични бройки. В случай, че се нуждаете от допълнителни детайли не се притеснявайте да се свържете директно с нас.

Доставките са забележително бързи и обикновено се осъществяват в порядъка на един до два работни дни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими