Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

57 лв. 449 лв.

Електрически помпи за кърма

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Може да заложите на този продукт за безпроблемно стимулиране потока на кърмата по време на кърмене, за съхранение на ненужното за момента количество и облекчаване на напрежението в гърдите.

С помощта на захранване чрез адаптер или батерии, устройството ще ви осигури максимално удобство по време на изцеждане. Деликатните режимите на работа са разпределени от няколко степени, като подготвят гърдите чрез стимулиращи вибрации  и изцеждане, имитиращо истинското засукване от бебето. Оборудвани са с тих мотор, осигуряващ дискретност, панел за регулиране на различните функции и LCD дисплей

Моделите разполагат с мемори функция за автоматично запазване на избраното от вас ниво на изцеждане. Силиконовия накрайник приляга нежно към майчината гръд, съобразен като изработката с безвреден, нетоксичен силикон и други материали.

Към конкретните модели могат да бъдат включени в комплекта:

  • биберон за 0+ месеца
  • шише за хранене
  • контейнер и капак за съхранение във фризер и хладилник
  • кутия за стерилизиране
  • практична чанта за съхранение и транспортиране и други аксесоари

Биберонът е адаптирана с уникална форма, която подпомага първото засукване от страна на вашето бебе, а структурата му имитира естествената еластичност и движение на майчината гръд.

С помощта само на един бутон ще си осигурите резултативно крайно действие. Дори когато се наложи да отсъствате за кратко и сте далече от своето скъпоценно дете, ще сте спокойни, че то ще поеме своята естествена храна, пълна с натурални и незаменими съставки. А ако сте подложени на лечение с медикаменти, този уред ще стимулира непрестанното образуване на кърма, докато тя стане отново годна за приемане и хранене.

Chicco, Cangaroo и Tommee Tippee са брандовете, проектирали своите експресивни модели с качествен план на изработка, медицински тестове и хиляди проучвания за нуждите на модерните майки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими