Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

139 лв. 440 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Електрически помпи за кърма

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Избора на правилната помпа зависи най-вече от нуждите на майката. Ръчните помпи са подходящи за жени, които се изцеждат рядко – от време на време. Те са леки, компактни и безшумни. Електрическите помпи от своя страна са подходящи за кърмачки, които се цедят редовно – ежедневно . Те са много по бързи от ръчните и освен това можете да изберете модел, който ви позволява да изцеждате едновременно и двете гърди.

Независимо каква помпа сте избрали, важно е да не пропускате нейната стерилизация . При първоначалното разопаковане на продукта се стерилизират всички накрайници . След употреба същите могат да бъдат почиствани с вода и сапун, а стерилизацията да се извършва един път на ден.

Причините, които могат да доведат до необходимост от изцеждане, са много.  Най-честите са:  преждевременно раждане препълване на гърдите стимулиране на гърдите когато родилката приема медикаменти или кърмата не е достатъчна за задоволяване на хранителните нужди на бебето когато майката и детето ще бъдат разделени повече от 6 часа и др.  Тук на помощ идват помпите за кърма – неизменен помощник на всяка майка.

Затруднения при изцеждането изпитват голяма част от майките. Ако и вие сте сред тях, бихте могли да си помогнете с масаж на гърдите или с поставяне на топъл компрес.  Също така бихте могли да масажирате посредством леко издърпване зърната. Причината за неуспеха при изцеждане с помпа може да се дължи и на недостатъчен вакуум , като в този случай може да опитате с навлажняване на ръбовете на силиконовата част или на фунията.

Изцедената кърма е най-добре да бъде съхранявана в съдове или торбички за еднократна употреба , тъй като най-важното е да не бъде допуснато развитие на бактери: на стайна температура майчиното мляко може да се съхранява до 6 часа в хладилник – до 6 дни дълбоко замразено във фризер – за срок не повече от 3 месеца  За улеснение на майките (а и за тяхно спокойствие) препоръчваме върху съда/торбичката да бъде поставен етикет с точните ден и час на изцеждане на кърмата, което ще ви гарантира, че няма да допуснете неволна грешка.

Свързани блог публикации

Може да заложите на този продукт за безпроблемно стимулиране потока на кърмата по време на кърмене, за съхранение на ненужното за момента количество и облекчаване на напрежението в гърдите.

С помощта на захранване чрез адаптер или батерии, устройството ще ви осигури максимално удобство по време на изцеждане. Деликатните режимите на работа са разпределени от няколко степени, като подготвят гърдите чрез стимулиращи вибрации  и изцеждане, имитиращо истинското засукване от бебето. Оборудвани са с тих мотор, осигуряващ дискретност, панел за регулиране на различните функции и LCD дисплей

Моделите разполагат с мемори функция за автоматично запазване на избраното от вас ниво на изцеждане. Силиконовия накрайник приляга нежно към майчината гръд, съобразен като изработката с безвреден, нетоксичен силикон и други материали.

Към конкретните модели могат да бъдат включени в комплекта:

  • биберон за 0+ месеца
  • шише за хранене
  • контейнер и капак за съхранение във фризер и хладилник
  • кутия за стерилизиране
  • практична чанта за съхранение и транспортиране и други аксесоари

Биберонът е адаптирана с уникална форма, която подпомага първото засукване от страна на вашето бебе, а структурата му имитира естествената еластичност и движение на майчината гръд.

С помощта само на един бутон ще си осигурите резултативно крайно действие. Дори когато се наложи да отсъствате за кратко и сте далече от своето скъпоценно дете, ще сте спокойни, че то ще поеме своята естествена храна, пълна с натурални и незаменими съставки. А ако сте подложени на лечение с медикаменти, този уред ще стимулира непрестанното образуване на кърма, докато тя стане отново годна за приемане и хранене.

Chicco, Cangaroo и Tommee Tippee са брандовете, проектирали своите експресивни модели с качествен план на изработка, медицински тестове и хиляди проучвания за нуждите на модерните майки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими