Филтриране по

Номер

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

10 лв. 85 лв.

Пелени гащи

Показани са 1-20 от общо 51 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Пелените гащи имат еластичен ластик около кръста. Те пасват по-добре на бебешката физика. Пелените гащи са лесни за обуване и събуване. Пелените гащи са подходящи за бебета, които се учат да пълзят и като цяло са в своята активна фаза. Предимствата на пелените гащи са: По-малко ограничения в движението на краката По-лесно се слагат и махат По-удобни са за детето Недостатъците на пелените гащи са: Попиват макло по-малко Нямат регулиране на стягането в кръста – при стандартните пелени велкро лепенките го позволяват

Пелените гащи са под на строг контрол при производство и минават многократни проверки на вложените суровини и сертифицирания . Всички тестове и сертификати са публикувани на сайтовете на производителите и са отпечатани на опаковката на продукта.

Съхранявайте пелените гащи далеч от източници на топлина . Съхранявайте пелените гащи на сухо място. Пелените абсорбират влага дори от въздуха. Дръжте ги далеч от прахове за пране, омекотители, ароматизатори и други източници на миризми. Пелените се съхраняват при температура до 29 градуса.

При пелените гащи са нужни до 8 пелени за 24 часа . Често (но не винаги) бебетата дават сигнал, че е време за смяна. Пелената гащи се сменя при намокряне. Типични времена за смяна са: преди или след хранене след изхождане преди заспиване след сън преди излизане

Винаги използвайте пелени гащи, които са по размера на бебето.  По-малките пелени гащи могат да предизвикат зачервявания и протривания по кожата.  По-големите пелени може да оставят отвори около кръста или краката, което да предизвика пропускане. Пелените гащи имат размери и описание кой размер на колко килограма съответства. Следвайте тази размерна таблица.

Пелените гащи съдържат гелообразен материал, който абсорбира до 30 пъти теглото на гела. Този материал се използва в хигиенни продукти повече от 30 години и е доказано безвреден. Понякога по бебешката кожа може да откриете малки топченца – това са частици от абсорбиращия гел . Махнете ги нежно от кожата на детето.

Свързани блог публикации

Еднократните пелени гащи дават оптимален комфорт и свобода на движението за Вашето бебе. Еднократните пелени гащи осигуряват отлична абсорбция и защита от протичане. Повечето пелени гащи са от специални дишащи материали и държат кожата на бебето суха, като осигуряват деликатна грижа и намаляват вероятността от раздразнение.  Специалните супер абсорбиращи сфери в основата на пелените гащи попиват отлично и това гарантира суха кожа по всяко време.

Еднократните пелени гащи са много удобни за употреба. Те улесняват грижите за детето. Еднократните пелени гащи са много хигиенични и с тях на практика няма риск от замърсявания или инфекции при бебето. Леки са и са удобни за съхранение и са удобни при разходки и пътуване.

Те са достъпни като цена и са се наложили като стандарт при отглеждането на децата по цял свят.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими