Филтриране по
Номер
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
16 лв. 27 лв.

Пелени гащи

Показани са 1-20 от общо 28 артикул(а)

Знаете ли, че памперсите са измислени от един съвременен, американски химик, дядо на трима внуци. Той установил, че пелените за децата не трябва да се използва повече от един път, а трябва да  служат за еднократна употреба.

Така започнало началото на нововъведените пелени, които облекчили начина на живот на милиони майки и родители по света. Днес изработката и формулите на този продукт са под егидата на мощна компания, която е усъвършенствала до най-малката подробност този продукт.

Еднократните гащички, които Pampers създават, са нов скок към мисълта за максимална защита на бебетата и удобство за техните майки. Те са изработени от деликатни тъкани, които имат основното свойство на техния успех – мощна абсорбация. С помощта на изработено вътрешно ядро, снабдено с абсорбиращи канали, влагата се отвежда навътре като се разпределя равномерно в него.

Този вътрешен слой е обогатен с микро перли, които са изключително добър абсорбент. Така тествания продукт има издръжливост на задържане на влагата до 12 часа.

Това неминуемо ще осигури на вашето бебе споен сън, без усещане за мокрота и пълноценни часове на игра без неприятно чувство. Мембраната, изработена от висококачествени материали, не само ще задържи влагата далече от бебешката нежна кожа, но и ще остане суха като изолира допира й.

Цялото проектиране и начина на обуване на този тип пелена се свежда до идеята за будните и немирни деца. Така, независимо колко е подвижно детето, лесно ще обуете гащичките и също толкова лесно ще бъдат премахнати. Удобните прилепящи гащи са снабдени с нежни ластични ленти по краищата, които създават мекота на детето при допир и му позволяват волно и свободно движение.

Минали многократни медицински тестове и контрол, пелените не съдържат вредни съставки за здравето на детето и околната среда. Те се грижат с нежните си свойства за неговата защита, комфорт и спокойно детство.

Продуктът е добавен към желани продукти