Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
75 лв. 280 лв.

Шезлонги и люлки

Показани са 1-19 от общо 19 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Бебешкият шезлонг представлява практично и комфортно малко легло, което дава чудесна възможност за забавления, почивка и сън на вашето дете. Компактните му размери го правят практичен за носене, а меката му подложка осигурява комфорт на бебето.

Може да се използва от раждането до достигането на определено тегло, отбелязано на опаковката на самия продукт. Допълнително предимство на това приспособление е, че когато детето порасне, бързо се трансформира в удобно столче за почивка и игра.

Едно от предимствата му е, че през цялото време, докато седи/лежи в него, детето е спокойно, защото има зрителен контакт с вас. Чрез  играчките, които са закачени на удобно за хващане разстояние, шезлонгът ще привлече допълнително неговото внимание и ще му помогне да развие своята фина моторика и координация Допълнително удобство на шезлонга е, че е леснопреносим, лесносгъваем и с компактни размери. Постелката и възглавничката се свалят лесно за почистване.

Повечето шезлонги са снабдени с арка с играчки, която забавлява детето, когато наоколо няма нищо интересно за гледане или по време на път. Има и по-скъпи модели,  които предлагат допълнителни екстри, като например музикална част, вибрации, светлини.  Някои бебешки шезлонги са комбинирани и могат да се трансформират в люлка, други имат сенник с няколко позиции за накланяне или допълнителна постелка за повече комфорт.

Всички модели шезлонги са снабдени с предпазни колани, което ги прави толкова безопасни, колкото и бебешката количка. Имайте предвид, че ако не е добре закопчано, бебето може падне, затова бъдете внимателни и никога не го оставяйте без надзор.

Степените на накланяне на шезлонга дават възможност да бъде използван за приспиване на бебето, а защо не и като заместител на леглото. Наред с това може да изпълнява ролята на люлка и столче за хранене. Фактът, че е лесен за пренасяне, го превръща в едно от най-използваните бебешки/детски приспособления.

Голямото разнообразие от цветове и модели на бебешки шезлонги може да затрудни избора, затова е важно да се придържате към няколко основни правила. Шезлонгът трябва да бъде:

  •  съобразен с възрастта/теглото на детето –  не го използвайте след като детето премине ограничението за килограми.
  •  лесен за поддръжка – да се пере лесно и да съхне бързо.

Няма строго предписание, но е добре времето на престой в шезлонга да бъде максимално ограничено. Причината за това е, че бебето трябва да развива своята моторика, която ще му помогне да се преобръща, да пълзи и да седи стабилно без вашата помощ.

Продуктът е добавен към желани продукти