Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 440 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Сигурност детска стая

Показани са 1-19 от общо 19 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

За да предпазите децата от травми и инциденти, като например защипване и нараняване на пръстите , използвайте в дома си предпазители за вратите. Те предоставят ефективна защита, тъй като са изработени от здрав материал с гумирано покритие против плъзгане . Така няма вероятност да се откачат или да паднат сами от вратата. Предпазителите също така ограничават възможността детето да се заключи в стаята си.  Друг вид предпазители, които се поставят между вратата и пода, са стоперите. Стоперите за врата блокират движението ѝ , като по този начин предотвратяват инциденти, свързани със затръшването на вратата.

Предпазителите за врата се поставят на рамката на вратата и блокират плътното ѝ затваряне. Има и предпазители за плъзгащи се врати и прозорци , които се монтират лесно чрез залепване , без допълнителни инструменти. Тяхната функция е да ограничават отварянето им, което е изключително важно за безопасността.

С предпазителите за шкафове и чекмеджета ще бъдете спокойни, че вашето дете няма да защипе пръстите си и ще ограничите достъпа му до опасни за здравето и живота му неща, като лекарства и препарати за пране, почистване и дезинфекция . Повечето предпазители се монтират чрез самозалепващи се ленти. Предлага се широка гама от видове , които да осигурят необходимата защита.  Някои се залепват от външната част на шкафа, при което се ограничава отварянето му, а други се монтират отвътре и изискват двойно отключване. Важно е също така да се обезопасят и ъглите на мебелите , тъй като детето би могло да се нарани на тях. За целта се поставят силиконови тапи, които скриват ъгъла и го правят мек и объл.

Свързани блог публикации

В трескавата подготовка за посрещането и следователно настаняването на вашето новородено дете е важно да не забравяте най-съществените елементи, които ще ви подпомогнат при полагането на грижите за него. Наред със симпатичните одежди и приспособления за хранене не трябва да забравяте и уредите за безопасност.

Под тях имаме в предвид аудио бебефоните. Веднъж щом вашето бебе се намира в своя отделна стая вие, като отговорен родител задължително трябва да имате поглед над него или поне контакт с който да разберете в какво състояние се намира, когато не е пред вас.

От друга страна тези помощни средства могат да помогнат на тревожните родители да заспят по-добре през нощта. Основното задание на бебефона е да ви помогне да разпознаете, когато малчуганът ви плаче или се нуждае от смяна на пелените. Така вие винаги ще бъдете предварително подготвени.

Реално погледнато иновативните продукти се предлагат в широк спектър от допълнителни функции. Някои могат да бъдат с видеодисплей, притежаващ висока разделителна способност, докато други са с безжична връзка към вашите мобилни устройства. Сега със сигурност се чудите от къде да се сдобиете с такива ?

Съвпадение или не, но днес късметът определено е на ваша страна, тъй като страницата на която се намирате в момента предлага именно това. Онлайн магазинът на Кидсо е специализиран в предоставянето на качествена бебешка и детска стока, така че можете да им гласувате пълно доверие.

Инвентарът им се състои от следните няколко функционални артикула :

  • Силиконови предпазители
  • Аудио бебефони
  • Дигитални бебефони
  • Видео бебефони
  • Предпазители

За разлика от традиционните видове тези се отличават с това, че са собственост на доказали се световни марки. По-голямата част от тях са на следните производители – Mycey, Cangaroo, Moni и много други. Всички те използват само и единствено висококачествени елементи при производството на своята стока.

Тази висока изработка от своя страна предоставя ненадмината здравина и дълготрайност на употреба. Някои от продуктите се предоставят дори и с гаранция, така че определено се възползвайте от тях, докато имате шанс. Цените се определят в зависимост от екстрите на комплекта, но независимо от това ползите си заслужават.

При поръчка още сега ще разполагате с уникалната възможност да се възползвате от нашата експедитивна доставка. Очаквайте пратката да бъде пред вашата входна врата за не повече от два работни дни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими