Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 150 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Здраве и лечение

Показани са 1-20 от общо 38 артикул(а)

Свързани блог публикации

Изложените продукти са надеждно средство за защита и лечение на всяко бебе, тъй като разполагат с конкретни свойства за осигуряване на здрава и безопасна среда.

Предпазните кремове и млека имат противовъзпалително и антиоксидантно действие като защитават кожата от подсичане, вредно влияние на слънчеви лъчи, вятър и други неблагоприятни условия, Те подхранват деликатната бебешката кожа с ценни масла от лавандула, маслина, смрадлика, пшеничен зародиш и други съставки, обогатени с витамин Е, фолиева киселина и омега-мастни киселини.

Съвършеният състав на мазилата осигурява защитен слой върху кожата от вредни микроорганизми и алергени и стимулира производството на протеин и колаген. По този начин деликатната бебешка кожа бързо възстановява раздразнените и зачервени места, регенерира клетки и поддържа високо ниво на влажност, без притеснение от изсушаване на деликатни зони или където и да било по цялото бебешко тяло.

За самостоятелни терапии вкъщи, свързани с лечение на дихателни заболявания, магазинът разполага с весели дизайни на инхалатори, които ще превърнат  дразнещата процедура в забавен и приятен процес. Под формата на жабки и мечета, инхалаторите разполагат със силиконови ергономични маски и накрайници, които прилепят към формата на лицето и създават комфорт през цялото време на терапията

Практичните модели могат да се използват с подходящите лекарства и медикаменти, но също така са удобни за профилактични процедури с физиологични разтвори. Те ще подобрят състоянието на всяко дете и ще му осигурят нужното лечение и лекота в дихателните пътища.

Продуктите, изложени за поддържане на здравата среда за бебето са преминали всякакви лабораторни и медицински тестове, като са дерматологично безопасни и безвредни за крехкия бебешки организъм.

Те са изработени от марки, чиито формули са сертифицирани с високо качество на ефективност при защита. Те създават своите продукти с много внимание и грижа за бебето от първия ден на неговото раждане като Nivea, Chicco, Hipp, Бочко и други световни представители

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими