• Намалена цена

Био праскова и ябълка с пълнозърнест ориз, 3-5 месеца, бурканче 190 гр.

85_Х4703
Trustpilot stars
Цена: 2,93  лв
3,29 лв
Спестявате 0,36 лв
Спестявате 11%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг

Био пълнозърнеста каша от праскова и ябълка с пълнозърнест ориз, за бебета след 4 месеца.

Пълнозърнестата каша е без глутен и без добавена захар.

Хипоалергенен продукт.

Тип: каша

Възраст: 3-5 месеца

Опаковка: бурканче

Разфасовка: 190 гр.

Състав: плодове* 86% ябълков сок* от концентрат на ябълков сок 38%, ябълки* 33%, праскови* 15%, вода, оризов грис* 5%, регулатор на киселинността калциев карбонат, антиоксидант аскорбинова к-на**. *от био производство. **Аскорбиновата к-на под формата на витамин C се съдържа неизменно в плодовете.

Съдържа: съставки от биологично производство С калций за здрави кости и зъби, както и с витамин В1, важен за нервната система и енергийните запаси.

Не съдържа: добавена захар

Начин на проготвяне: преди отваряне да се съхранява на стайна температура или в хладилник. Да не се използва, ако целостта на опаковката е нарушена. Да се консумира непосредствено след отваряне. Използвайте само добре измити прибори. Да се сервира охладено или на стайна температура.

Хранителна информация: на 100 g: Eнергийност К kal 230 kJ / 54 kcal протеин, g 0.6 въглехидрати, g 11.8 - от които захари, g 8.1 мазнини, g 0.3 - от които наситени, g 0.0 хранителни фибри, g 1.0 натрий, g < 0.02 витамин C, mg 30

Съхранение: съхранявайте бурканчето в хладилник. Използвайте в рамките на следващия ден.

Допълнителна информация: био пълнозърнеста каша от праскова и ябълка с пълнозърнест ориз, за бебета след 4 месеца .Млечната каша HiPP в бурканче е разработена да отговаря на изискванията на Вашето бебе с хранителни пълнозърнести люспи .Хипоалергенен продукт. Може да се консумира както топла, така и студена. Затоплете отворения буркан или необходимото количество на водна баня или в микровълнова фурна, разбъркайте и проверете внимателно температурата. Моля, използвайте пластмасови лъжици. Съхранение: Съхранявайте остатъка затворен и в хладилник, използвайте в рамките на три дни.

Държава на произход: Германия
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими