БИО сок червени плодове, бутилка 200 мл

AL8003-U
Trustpilot stars
Цена: 3,09  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг

Тип: сок
Възраст: 4+ месеца
Опаковка: бутилка
Разфасовка: 200 мл
Състав: плодов сок* 100 % (ябълков сок* с ниско киселинно съдържание от концентрат , сок от червено грозде* с ниско киселинно съдържание, сок от арония* от концентрат, сок от касис* от концентрат), Витамин C.
Не съдържа: ГЛУТЕН, добавена захар, изкуствени аромати и оцветители
Начин на приготвяне: За директна консумация.
Хранителна информация: Хранителна стойност на 100 ml: Енергийнастойност: 234 кJ / 55 ксаl Мазнини: 0,2 g откоито: наситени мастни киселини 0,0 g; Въглехидрати: 13,1 g; откоито захари: 12,6 g; Влакнини: 0,1 g; Белтъци: 0,2 g; Сол*: < 0,05 g; Натрий: < 0,02 g; ВитаминС: 30 mg (120%)**
Съхранение: След отваряне неизползваната част да се съхранява затворена в хладилник и да се използва в рамкитена3 дни.
Държава на произход: Австрия
Допълнителни характеристики: Био сок от червени плодове на ХИП за бебета след 4 (четири) месечна възраст. Произведен от 100% био плодове узрели на слънце. Богат на витамин С, с ниска киселинност, пригоден към нежния организъм на Вашето бебе. Соковете на HiPP са добър източник на витамини при преходното хранене. Не съдържа добавена захар, глутен, изкуствени аромати и оцветители.
ПОЛЗИ:

Преминаването от майчина кърма към общ хранителен режим е важен процес.  Той е ключов в осигрураявнето на пълноценно израстване на здраво дете.  С израстването на детето най-често хранителните вещества, елементите и минералите, които са налични в майчината кърма не достигат като количество, за да може бебешкия организъм да расте пълноценно.  Напитките са неразделна част от този преход.

Водата е жизненоважна за детския организъм.  Навиците да се пие вода се изграждат в ранна детска възраст.  В миналото на децата е давано чешмяна вода, която се преварява.  За да са сигурни родителите, че водата е с нужното качество – без твърди частици или отлагания се е налагало тя да се филтрира допълнително.  В наши дни бутилираната вода за бебета е фабрично пречистена и този проблем не съществува.  Водите за бебета са ниско минерализирани – те са проверени, за да няма високо съдържание на вещества, които не са необходими на бебешкия организъм.  Въпреки това, както при възрастните е добре да ги сменяте – да давате на детето вода от различни марки.  Както със всяко ново нещо във хранителния режим на детето – следвайте инструкциите на Вашия лекар кога, колко и каква вода трябва да давате на детето си.

Плодовите сокове осигуряват витамини, минерали за детския организъм и са изключително полезни.  Много често това са и любимите вкусове на децата в по-късна възраст.  Плодовите сокове имат и друга по-дългосрочна роля – когато детето ги приема то свиква с вкуса на плодовете.  Това е лесен начин в бъдеще детето да приема плодове и да харесва вкуса им.  Плодовите сокове съдържат фруктоза – това е по-добър начин за приемане на сладко, сравнен с храни, които имат в себе си добавена рафинирана захар.  Плодовите сокове от определени плодове подобряват пересталтиката и се борят с лениви черва при детето – такива са соковете от слива, грозде и круша.  За да протече въвеждането им в хранителния режим гладко трябва да се отдели нужното внимание и време и да се следват съветите на специалист.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими